Importanța pantalonilor în alegerea ținutei de vară - Woman2woman.ro


Importanța pantalonilor în alegerea ținutei de vară

By on May 25, 2022

mancare de post

Share Button

Ținuta de vară potrivită este în ziua de azi doar la câteva click-uri distanță de noi. Avem de ales dintre sute, poate chiar mii de articole, care mai de care mai atrăgătoare. Cu siguranță nu le vom achiziționa pe toate, așa că la ce să fim atenți pentru a le cumpăra pe cele potrivite pentru noi? Mai jos sunt câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când îți cauți o pereche de pantaloni și nu numai.

 

Materiale potrivite pentru vară

Dacă spunem vară, atunci spunem căldură. Așa că o ținută bună de vară ar trebui să nu sufoce organismul. Din această cauză, recomandarea este să alegi un material vaporos pentru hainele de vară. Acest tip de material oferă pielii oportunitatea de a respira, astfel că vei putea avea un confort fizic. Circulația corespunzătoare a aerului înseamnă mai puține momente în care transpiri.

Țesăturile naturale cum ar fi inul, bumbacul sau mătasea vor permite organismului tău să aibă parte de o circulație a aerului atât de necesară pe căldură. 

Recomandări pentru femei

Dacă ești femeie și cauți o ținută office pentru serviciu, atunci poți forma una dintr-o pereche de pantaloni trei sferturi alături de o bluză sau o cămașă casual. Adăuga la aceste două obiecte o pereche de pantofi sau de sandale cu platformă și ținuta e gata.

În cazul în care vrei ceva lejer de îmbrăcat pentru seară, alege o pereche de colanți damă eleganți și o bluză. În picioare poți purta pantofi cu toc.

Recomandări pentru bărbați

Dacă ești bărbat și cauți haine pentru serviciu, atunci îndreaptă-ți privirea asupra unei perechi de pantaloni bărbați frumoși tip casual. Poți oricând să îi asociezi cu o cămașă uni sau cu model discret și cu o pereche de pantofi sport sau teniși.

Pentru seară poți alege o pereche de blugi de culoare închisă, un tricou alb și o pereche de teniși.

Mărimea este foarte importantă. Nu ai vrea să alegi ceva prea larg, dar nici prea strâmt. Să ai în vedere zona în care sunt fabricate hainele, pentru că aceeași dimensiune diferă de la țară la țară. Spre exemplu, mărimea “M” în S.U.A.  nu e aceeași cu mărimea “M” din Europa. 

Bugetul e un alt lucru de care să ții cont. Stabilește un anumit buget și nu te abate de la el. Altfel, la cât de atrăgătoare sunt hainele în ziua de azi, e posibil să cheltuiești mai mult decât îți permiți.

Sursa de imagine:
ROMAN DZIUBALO / Shutterstock.com

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *