Ai un business si vrei sa te promovezi? Iata cum te ajuta conferinta Femei de cariera! - Woman2woman.ro


Ai un business si vrei sa te promovezi? Iata cum te ajuta conferinta Femei de cariera!

By on May 13, 2019

mancare de post

Share Button

Ai o afacere sau un proiect personal drag tie si vrei sa te promovezi cu un buget extrem de mic? Acum ai ocazia perfecta. In plus, vei avea parte de o experienta de networking unica, de unde poti invata o multime de lucruri interesante si productive pentru afacerea ta.

Ai un business si vrei sa te promovezi? Iata cum te ajuta conferinta Femei de cariera!
Ai un business si vrei sa te promovezi? Iata cum te ajuta conferinta Femei de cariera!

Te invitam la editia a X-a a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro,  alaturi de o multime de parteneri de business. Aici vei avea ocazia sa cunosti femei din zona antreprenoriatului, oameni de business si vei avea ocazia sa impartasesti cu acestia informatii pretioase despre managementul unei afaceri, promovarea ei si despre antreprenoriat in general.

Conferinta va avea loc pe 23 mai 2019, in Bucuresti, intr-un cadru special: Le Blanc Ballroom!

Anul acesta te asteptam cu o surpriza!

Iti oferim sansa sa-ti prezinti afacerea sau proiectul promovat intr-o scurta sesiune de prezentari organizata in cadrul evenimentului. Vei avea la dispozitie 30 de secunde, pentru a ne spune lucruri interesante despre tine si despre afacerea ta. Am pozitionat sesiunea de prezentari inainte de sesiunea de networking, pentru a-ti lasa ocazia perfecta de networking.

Cei interesati de scurta ta prezentare vor dori cu siguranta sa afle mai multe detalii, iar in timpul sesiunii de networking ai ocazia perfecta sa te promovezi, sa legi conexiuni cu oamenii din sala, sa imparti materiale publicitare si poate chiar sa ofertezi unii oameni pentru diverse colaborari.

Iti deschidem portile spre promovarea si vanzarea produselor sau serviciilor tale, intr-un mediu in care publicul tinta este format din oameni de afaceri.

Cum te poti bucura de acest avantaj?

Este mai simplu ca niciodata! Avantajul sesiunii de 30 de secunde pentru prezentarea afacerii tale este inclus in Pachetul MINI.

Acesta iti garanteaza accesul la eveniment si iti ofera in plus, pe langa prezentare, o serie de beneficii reale pentru promovarea afacerii si pentru consolidarea imaginii tale in mediul de business.  

Opteaza pentru Pachetul MINI si beneficiezi de:

  • accesul la conferinta – Femei de cariera si la coffe break
  • posibilitatea de a prezenta afacerea ta prin intermediul unui rollup (sau chiar 2), pentru mai multa expunere a brandului tau
  • posibilitatea de a imparti pliante si materiale promotionale publicului de la eveniment
  • includerea materialelor tale de promovare in albumul foto al conferintei, care va fi postat pe pagina de Facebook a organizatorului Woman2Woman.ro – oferindu-ti astfel expunere la peste 10.000 de persoane
  • Includerea ta intr-un articol dedicat antreprenoarelor de la eveniment

BONUSUL: eu si afacerea mea – prezentarea de 30 secunde.

Esti antreprenoare sau te gandesti sa te lansezi in lumea afacerilor in cel mai scurt timp? Conferinta Woman2Woman.ro – Femei de cariera este o reala oportunitate pentru startul tau in lumea antreprenoriatului.

Vei avea acces la prezentarile unor femei de succes din varii domenii de activitate si ale unor sprecialisti, iar in sesiunea de networking, chiar dupa sesiunea de prezentari de 30 secunde, vei putea continua cu discutii si vei putea sa-ti prezinti afacerea celor interesati, intr-o sesiune de networking.

Inca te intrebi daca Pachetul MINI ti se potriveste?

Gandeste-te cat ar costa afisarea a doua rollup-uri la o conferinta, plus postarea unei fotografii cu materialele tale de promovare a afacerii pe o pagina de Facebook cu 10.000 de fani si includerea ta intr-un articol promovat catre peste 23000 de abonati.

De asemenea, imagineaza-ti cat te-ar costa sa organizezi chiar tu o conferinta pentru prezentarea afacerii tale sau pentru lansarea unui produs, la care sa aduni atatia oameni din domeniul business-ului si atatea antreprenoare si femei de cariera.

Ei bine, acum poti profita de toate acestea beneficii pentru doar 65 euro, adica 309 lei.

Daca vrei sa participi la conferinta si sa te bucuri de avantajele acestui eveniment, pentru promovarea afacerii tale, cumpara direct de aici pachetul MINI si inscrie-te la eveniment. Platesti in siguranta pachetul Mini direct online, prin Mobilpay.

Da click pe butonul de mai jos pentru a fi redirectionat pe pagina de plata. Achizitioneaza pachetul MINI acum si vino sa-ti promovezi afacerea la conferinta Femei de Cariera – Woman2Woman.ro

Pentru orice intrebari ne gasesti la adresa de e-mail conferinta@woman2woman.ro sau la numarul de telefon 0770 399 614.

Descopera si lista de parteneri la conferinta Woman2Woman – Femei de cariera!

Sponsor principal: SEOmark.ro

Sponsori secundari: All to Know, Answear, Cupio

Parteneri media: Acasa.ro, Afaceri si Leadership Feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising, ProfitInfo, PRwave, Ziare.com.  

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *