Horoscop octombrie 2019 - Woman2woman.ro


Horoscop octombrie 2019

By on September 24, 2019

mancare de post

Share Button

Urmeaza o luna in care nevoia de independenta, introspectiile, energia, determinarea si dorinta de a ne descoperi sinele si drumul in viata sunt bine primite si aspectate.

Horoscop octombrie 2019

Horoscop octombrie 2019

Horoscop octombrie 2019 – Berbec

Cu siguranta iti vei satisface nevoia de a fi independenta si iti vei dezvolta constiinta de sine in special in cadrul relatiilor. Convorbirile, dezbaterile si gasirea unui mentor – toate sunt bine aspectate. La munca lucrurile stau foarte bine. Fii atenta la tendinta de a exagera cu mancarea si bautura.

Horoscop octombrie 2019 – Taur

Productivitatea si capacitatea ta de a fi plina de resurse sunt testate pe planul de lucru, unde este foarte probabil sa ti se fi dublat sracinile. Fii atenta la oportunitatile sporite de avansare. Sanatatea ta este excelenta in aceasta perioada.

Horoscop octombrie 2019 – Gemeni

Luna aceasta ai chef de joaca. Liberul tau arbitru lucreaza ore suplimentare pentru a alege intre romantism, creativitate si activitati placute. Vei fi ocupata cu imbunatatirea aspectului casei sau poate sa te distrezi in cadrul petrecerilor pe care le dai. 

Horoscop octombrie 2019 – Rac

Locul de origine devine centru tau strategic de comanda. La fel de bine ai putea avea o usa rotativa in care se intretaie toate sosirile si toate plecarile din casa ta. Numerosi vizitatori, conversatii nostalgice, dezbateri pline de interes, renovarile si extinderile – toate fac parte din scenariu.

Horoscop octombrie 2019 – Leu

Universul te solicita sa iti folosesti nevoia innascuta de a te exprima creativ si a fi apreciata de cei din jur, zi de zi. Ritmul rutinei zcotidiene a trecut cu siguranta de viteza normala, iar planurile tale de viitor devin din ce in ce mai mari si mai expansive. 

Horoscop octombrie 2019 – Fecioara

Vei folosi talentul tau innascut pentru a-ti analiza minutios finantele, capacitatea de a castiga bani si valoarea de sine. Fara indoiala, vei descoperi modalitati de a functiona mai eficient. Asigura-te si pune deoparte niste bani pentru cheltuielile neasteptate care vor urma.

Horoscop octombrie 2019 – Balanta

La multi ani, copil fermecator, diplomat si artistic al zodiacului! Iata modul cel mai potrivit pentru a  incepe noul tau ciclu astrologic anual! Esti plina de energie si primadona pe scena centrala, deoarece ai foarte multe de comunicat acum.

Horoscop octombrie 2019 – Scorpion

Te simti ca un vulcan care bubuie si fierbe gata sa erupa. Toata aceasta energie planetara se manifesat in cazul tau intr-o casa in care lucrurile sunt adesea vagi si neclare, de aceea iritabilitatea ta este crescuta. Apuca-te de exercitii mentale si fizice pentru a detensiona situatia ta interioara.

Horoscop octombrie 2019 – Sagetator

Pntru tine urmeaza o luna excelenta pentru a-ti urmari obiectivele si visele de viata, pentru a participa la activitati de grup si a lua in primire rolul de lider, pentru a petrece timp cu prietenii si pentru a-ti crea relatii noi. Luna noua de pe 13 octombrie va fi un moment minunat pentru a incepe un nou proiect de viata.

Horoscop octombrie 2019 – Capricorn

Tu dai dovada de putere si organizare atat in planul carierei cat si in ceea ce priveste imaginea publica. Esti bine aspectata si beneficiezi de foarta multa energie. E timpul sa definesti si sa evaluezi in continuare ceea ce doresti. Vei putea profita din plin de oportunitati suplimentare sau doar de simplu noroc.

Horoscop octombrie 2019 – Varsator

Multa energie planetara activeaza in zona care implica educatia superioara si ideile filozofice. E timpul sa incepi un nou curs de studiu, sa faci o calatorie in tari straine sau, pur si simplu, sa interactionezi cu oameni straini pentru a-ti extinde viziunea universala si a-ti hrani nevoia innascuta pentru schimbarile sociale.

Horoscop octombrie 2019 – Pesti

Continui sa urmaresti in exterior dorinta ta spirituala intuitiva nativa de a duce omenirea intr-un plan superior al existentei. Este un moment foarte bun pentru a iesi din hibernare, deoarece dispui de foarte multa energie si ai capacitatea de a fi cat se poate de determinata in ceea ce ti-ai propus. Altora le poti parea mai retrasa. Este luna potrivita pentru a face investigatii si a gasi raspusurile de care aveai nevoie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *