Horoscop noiembrie 2019 - Woman2woman.ro


Horoscop noiembrie 2019

By on October 14, 2019

mancare de post

Share Button

Noiembrie 2019 este o perioada a renasterii si reinventarii si multe dintre noi vor avea sansa sa se redescopere si sa isi schimbe viata pe multiple planuri.

Horoscop noiembrie 2019

Horoscop noiembrie 2019

Horoscop noiembrie 2019 – Berbec

Noiembrie este perioada in care, in fiecare an, interactiunile tale cu ceilalti se intensifica. Scorpionul se muta in casa in care tu imbini energiciile cu ale celor din jur la toate  nivelurile – psihologic, filozofic, intelectual, financiar si sexual.

Horoscop noiembrie 2019 – Taur

Cu soarele in Scorpion, adica in casa relatiilor tale, unde se afla alaturi de Marte, planeta pasiunii si a dorintei, in data de 11 si 12 tu te simti exact ca Ferdinand care, dupa ce a mirosit indelung florile, s-a asezat pe o albina.

Horoscop noiembrie 2019 – Gemeni

Fiind semnul de aer adaptabil, versatil si uneori imprastiat si cu capul in nori al zodiacului, e posibil sa te fi intrebat ce s-a intamplat in ultima vreme cand viata ta a fost plina de lupte pentru putere. Este posibil sa fi obosit, dar, cu siguranta, ai invatat ceva nou. Cu Soarele, Marte si Luna Noua in Scorpion, in data de 12 este un moment in care iti poti schimba calitatea vietii cotidiene.

Horoscop noiembrie 2019 – Rac

Nu iti este prea usor sa fii tu insati in aceasta perioada. Nu e nici un dubiu ca ar trebui sa fii mai disciplinata si mai responsabila in ceea ce priveste sentimentele si starea ta emotionala. Cu Saturn, planeta responsabilitatii si a disciplinei, in Rac, inca din august ai avut parte de lectii importante in domeniul educatiei, ca sa nu mai vorbim despre responsabilitatea de a-ti asuma tot ceea ce simti fara a mai da vina pe altcineva.

Horoscop noiembrie 2019 – Leu

In mod normal tu esti o fire iubitoare de distractie si de iesiri in natura, dar acum este posibil sa te simti mai introspectiva si mai reflexiva si sa preferi sa te retragi. Insa, in aceasta perioada, cu Soarele si Marte in Scorpion, va fi dificil sa iti controlezi si imbunatatesti starea fizica si emotionala.

Horoscop noiembrie 2019 – Fecioara

Mercur, planeta ta protectoare, permite energiei Scorpionului sa te transforme intr-o persoana hotarata, penetranta, optimista, exuberanta si entuziasta. Este timpul sa luminezi si sa renunti sa mai fii atat de critica si pretentioasa in legatura cu lucrurile care, crezi tu, trebuie sa fie doar intr-un anume fel. Daca ramai concentrata pe fiecare mic detaliu risti sa pierzi miracolul vietii.

Horoscop noiembrie 2019 – Balanta

Te bucuri din plin de prezenta lui Jupiter, planeta cresterii si expansiunii. Tu, persoana cea mai dornica de relationare si cooperare primesti acum din plin ceea ce meriti si culegi ceea ce ai semanat in ultimii 12 ani. Se pare ca toata lumea te iubeste si esti sprijinita in realizarea viselor tale.

Horoscop noiembrie 2019 – Scorpion

Aceasta este luna ta de renastere, vindecare, regenerare si energie maxima. Acest noiembrie 2019 este deosebit de puternic pentru tine, deoarece Marte, planeta ingerului pazitor al dorintei si actiunii, se alatura Soarelui in Scorpion in data de 11.

Horoscop noiembrie 2019 – Sagetator

In aceasta luna, exista potentialul pentru o multime de activitati de culise, deoarece Scorpion se muta in a 12 casa, cea a viselor, a inspiratiei, a spiritualitatii si a subconstientului tau. Datorita prezentei lui Mercur, planeta comunicarii, iti va fi foarte usor sa impartasesti ceea ce ti se intampla.

Horoscop noiembrie 2019 – Capricorn

Desi de obicei stii exact unde mergi, este posibil ca drumul tau sa nu fie acum prea clar, deoarece Saturn, planeta ta conducatoare, incepe in data de 8 un ciclu retrograd care va dura 5 luni. Este momentul sa arunci o privire asupra calitatii relatiilor tale, atat cele personale cat si cele de afaceri si sa stabilesti granitele pentru a cere ceea ce iti doresti. Fii pregatita ca partenerii tai sa iti comunice in termenii cei mai incerti ce asteptari au de la tine.

Horoscop noiembrie 2019 – Varsator

Datorita lui Uranus, planeta ingerului pazitor de trezire, descoperire si rebeliune care revine dupa 5 luni in harta ta astrala, s-ar putea sa te simti ca si cum te trezesti dupa un somn lung. Este timpul pentru magie in cariera ta. Ai un puternic sentiment al valorii si misiunii tale in aceasta lume.

Horoscop noiembrie 2019 – Pesti

Datorita lui Uranus, planeta trezirii si originalitatii, vei simti cum totul se invarte in jurul tau in timp ce tu urci vertiginos catre ceea ce esti cu adevarat. Te afli intr-o perioada de reinviere creativa si incepi multe lucruri pe cont propriu. Esti in centrul unei schimbari divine care se resimte ca propria ta evolutie personala. Reinventeaza-te si revizuieste-ti drumul in viata – acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa fi tu insati si sa faci lucrurile in felul tau unic.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *