Horoscop decembrie 2019 - Woman2woman.ro


Horoscop decembrie 2019

By on November 11, 2019

mancare de post

Share Button

Incepem luna cu un plus de energie care, daca nu invatam sa o gestionam,  ne va face mai mult rau decat bine. Aproape toate zodiile au ocazia sa isi dezvolte latura creativa si sa aduca imbunatatiri remarcabile in sfera sanatatii.

Horoscop decembrie 2019

Horoscop decembrie 2019

Horoscop decembrie 2019 – Berbec

Dispui de un tonus foarte bun in aceasta luna si debordezi de energie, dar depinde numai de tine modul in care o valorifici si o directionezi, astfel incat sa fie de folos si sa nu ii afecteze pe cei din jur. Jupiter atinge punctul central al casei relatiilor si ofera energia expansiunii si a norocului, dar cu un mare potential a pierderilor. Pot aparea probleme nedorite in cadrul unei relatii mai vechi.

Horoscop decembrie 2019 – Taur

Neptun, planeta amagirii si a gandirii confuze, datorita pozitiei fata de Marte si Venus care se opun Soarelui tau, genereaza pasiune, dar nu cea dorita. Ar fi mai potrivit sa numim ceea ce simti o tulburare pasionala. Energia este in crestere in perioada dintre 8 si 10 decembrie, cand Luna trece prin Scorpion. Incearca sa iti stapanesti pornirile si agresivitatea si sa iti tii ego-ul sub control.

Horoscop decembrie 2019 – Gemeni

Mercur, patronul semnului tau, este retrograd in casa relatiilor, motiv pentru care comunicarea cu cei din jur sau cu clientii importanti lasa de dorit. Exista multe conversatii, dar nu si suficienta intelegere.  Daca ii vei permite inimii sa te conduca, vei reusi sa salvezi situatia.

Horoscop decembrie 2019 – Rac

Urmatoarele cateva luni implica mai multe analize personale in urma carora vei decide ce credinte si modele pastrezi si la care din ele renunti. Nu ezita sa visezi, dar clipa prezenta este cea pe care trebuie sa te concentrezi acum. Casa romantismului si a relatiilor este foarte bine aspectata in aceasta luna. 

Horoscop decembrie 2019 – Leu

Filozofia si comunicarea sunt temele majore ale acestei luni. Este o perioada foarte buna pentru a-ti da frau liber gandirii, tranzitul Soarelui ai al planetelor Marte si Venus prin casa a 5 – a inspirandu-te si apropiindu-te foarte mult de sinele tau creativ. Prezenta lui Venus consolideaza posibilitatea intalnirilor romantice, atat la jumatatea lunii, cat si ulterior.

Horoscop decembrie 2019 – Fecioara

Incepe din timp sa iti examinezi bugetul si, totodata, modul in care cheltuiesti si economisesti, pentru ca este posibil sa fii pe un drum gresit. La inceputul lunii esti suficient de inspirata pentru a lua in considerare dezvoltarea unor noi talente sau abilitati care pot aduce un plus implinirii tale creative. Gandurile si cuvintele tale poarta si exprima multa pasiune in aceasta luna.

Horoscop decembrie 2019 – Balanta

Jupiter iti conduce acum casa a -3-a, casa comunicarii, si mintea te ajuta sa formulezi cat se poate de clar si coerent orice vrei sa inveti, sa spui sau sa scrii. De asemenea, este un moment favorabil pentru extinderea orizonturilor de afaceri.

Horoscop decembrie 2019 – Scorpion

Tranzitul lui Marte si Venus prin semnul tau iti intensifica pasiunea, lucrurile fiind cat se poate de contradictorii. Toate acestea fac ca inceputul lunii decembrie, cea mai fericita luna, sa fie foarte bulversant. De fapt, daca nu vei lua lucrurile prea in serios, aceasta perioada poate fi o lectie minunata pentru a invata toleranta si intelegerea celorlalti.

Horoscop decembrie 2019 – Sagetator

Este perioada in care poti impartasi si inspira si pe ceilalti cu viziunea ta vasta despre viata. In prima saptamana a lunii, relatia cat se poatre de favorabila dintre Neptun si Jupiter te ajuta sa vezi lucrurile in perspectiva si sa le iei in consideratie pentru a le realiza. Totusi, cea mai buna strategie pentru a inspira si a fi inspirat este sa ramai cu picioarele pe pamant. Saturn este retrograd, de aceea este important sa verifici cat de realiste sunt planurile si ideile tale.

Horoscop decembrie 2019 – Capricorn

In prima saptamana a lunii, Jupiter, binevoitor si expansiv, tranziteaza inima casei a -10-a, casa carierei, motiv pentru care beneficiezi de un sprijin deosebit din partea Soarelui si a lui Neptun. Oportunitatile creative sunt abundente. Daca ai talente artistice sau vindecatoare, este un moment excelent pentru a le extinde sau a lua in consideratie valorificarea lor intr-o cariera.

Horoscop decembrie 2019 – Varsator

Noile talente si interese incep sa se acumuleze pentru a fi dezvaluite. In aceasta luna este evidentiata casa a – 6 – a, casa sanatatii si a vindecarii, precum si directia de munca si de viata. Saturn, retrograd pana in martie in aceasta casa, iti cere sa iei in consideratie aceste zone ale vietii. Va fi o perioada excelenta pentru rezolvarea problemelor de sanatate, pentru a incepe masuri preventive, pentru a te concentra pe o dieta si a incepe o rutina de exercitii.

Horoscop decembrie 2019 – Pesti

Temele legate de libertate si creativitate abunda, dar este foarte probabil sa nu corespunda cu idealurile tale. Saturn retrograd in casa a – 5-a, a creativitatii, aduce interesul pentru dezvoltarea strategiilor legate de latura ta creativa. Nu iti face griji, Saturn, aducatorul de lectii, iti va aduce in cele din urma ceea ce cauti.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *