Horoscop august 2018 – Woman2woman.ro

Horoscop august 2018

By on March 10, 2018
Share Button

Pentru acesata luna de vara, horoscop august 2018 ne anunta o perioada plina de energie si de schimbari majore si benefice in planul relatiilor si parteneriatelor.

Horoscop august 2018 pentru toate zodiile

Horoscop august 2018

Horoscop august 2018

Horoscop august 2018 – Berbec

Tu esti pionera zodiacului si mergi acolo unde nu ai mai fost inainte. Atenta la detalii si foarte eficienta, tu treci acum de la o provocare la alta. Pe 10 august, insa, va trebui sa incetinesti, sa te regasesti si sa te asiguri ca iti urmezi inima si iti implinesti visele. Vei descoperi emotii si trairi noi in provocarile care te fac sa te simti utila si prin care ii deservesti pe cei din jur.

 

Horoscop august 2018 – Taur

In sfarsit, tu stii clar acum ce iubesti, ce are valoare pentru tine, ce apreciezi cu adevarat si ce iti aduce bucurie. A fost o calatorie lunga si ai avut nevoie de multa rabdare, perseverenta si hotarare pentru a ajunge aici. Vei dori sa petreci mai mult timp cu familia si cu prietenii apropiati. Este un moment bun pentru a relua legatura cu fratii si a clarifica problemele din relatia voastra.

 

Horoscop august 2018 – Gemeni

Relatiile tale au cunoscut o puternica schimbare in ultimele 5 luni. Tu ai preferat sa pastrezi aparentele, dar acum apare dorinta de a sapa mai mult si de a clarifica cu partenerul ce iti place cu adevarat si ce nu. Daca o vei face, vei descoperi o legatura mult mai profunda si mai plina de semnificatii.

 

Horoscop august 2018 – Rac

Ai invatat multe despre locul natal, despre parinti si despre ceea ce ai nevoie pentru siguranta pe care ti-o doresti. Esti acum cu mult mai responsabila si mai constienta de toate sentimentele tale si le intelegi mult mai bine. Poti invata sa te iubesti, sa te respecti si sa te apreciezi asa cum meriti, fara a mai trai sentimentele coplesitoare de pana acum. Fii deschisa spre noi moduri de a fi si exploreaza noi cai ale creativitatii.

 

Horoscop august 2018 – Leu

Este luna in care vei straluci! Esti diva, producatoare si directoarea intregului zodiac! Esti naturala, generoasa, ai inima deschisa si toata lumea este uimita sa descopere magia aceasta a ta! Esti usor de remarcat in multime, datorita zambetului care radieaza pe chipul tau. Pentru tine este o perioada de sarbatoare continua a vietii si a iubirii!

 

Horoscop august 2018 – Fecioara

Tu vei culege acum ceea ce ai semanat in ultimii doisprezece ani! Incepi sa crezi ca tot ce atingi se transforma in aur, mai ales dupa data de 10 august. E timpul sa devii una cu dorintele tale si sa fii un pic mai egoista, folosind energia si suportul de care dispui acum pentru a-ti implini visele!

 

Horoscop august 2018 – Balanta

Acum va deveni limpede ce este important in relatiile tale, ce iti aduce bucurie si ce nu. Va fi mult mai evident pe cine apreciezi si iubesti, pentru ca pe aceste persoane le vei aborda cu o atitudine energica si fericita.

 

Horoscop august 2018 – Scorpion

Tu vei simti magia renasterii in toata aceasta luna! Este timpul sa iesi din pestera in care ai stat pana acum! A fost o perioada de vindecare si de regenarare pentru tine. Va deveni tot mai clar cum stau lucrurile in relatiile tale. Ai avut mai bine de 5 luni pentru a-ti inventaria talentele si abilitatile speciale, iar acum te simti mult mai responsabila si mai hotarata pe toate aspectele vietii.

 

Horoscop august 2018 – Sagetator

Pentru tine acest an a fost o continua provocare si probabil ai reusit sa dobandesti noi abilitati si tehnici profesionale. Aventura ta incepe acum, esti de neoprit si te simti tot mai confortabil exprimandu-te liber si cu incredere. Debordezi de optimism si vezi clar semnificatia si scopul fiecarei intalniri si intamplari.

 

Horoscop august 2018 – Capricorn

Desi in mod normal tu pari invulnerabila si rezervata, acum in  relatiile tale va fi nevoie sa iti exprimi sentimentala, sa fii mai sensibila si mai deschisa. Chiar daca iti pare ceva neobisnuit si e posibil sa te simti inconfortabil la inceput, pana la urma chiar iti va placea si va deveni tot mai usor sa ii ajuti pe cei din jur.

 

Horoscop august 2018 – Varsator

In aceasta luna accentul se pune pe relatii. Exista probabil o multime de oamnei care te atrag si care au nevoie de atentia ta. Intrebarea importanta este, insa, pana unde vrei sa mergi in aceste realatii?!

 

Horoscop august 2018 – Pesti

Daca vei auzi de un atelier sau un seminar despre relatii, inscrie-te la el, pentru ca ai nevoie sa aflii mai mult despre ceea ce te atrage si te face fericita. Acum culegi semintele semanate in ultimii doisprezece ani si, daca ai deja un parteneriat romantic, este timpul sa ii acorzi atentia necesara. Ai capacitatea de a vedea adevarul si de a crea acea relatie spirituala pe care ai dorit-o intotdeauna.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *