Horoscop 2012 pentru Varsator - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Varsator

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Varsator
Horoscop Varsator 2012: Esti influentat de propriile alegeri
Horoscop Varsator 2012: Bani
Banii vor veni din munca. Cu cat vei reusi sa iti pui in practica mai multe planuri, cu atat vor creste mai mult veniturile tale. Practicile ilegale, insa, iti pot afecta serios bugetul, asa ca ai grija la partenerii tai de afaceri, da si la ispitele carora ai putea sa le cazi prada.

Horoscop Varsator 2012: profesie
Vei avea libertatea de actiune pe care ti-o doreai, incepand cu primavera 2012. Nu vor mai exista constrangeri, limitari sau piedici frustrante. Iti vei urma scopurile asa cum vei dori si nimeni nu tii va mai sta in drum. De asemenea, scopurile tale vor deveni si mai clare, astfel ca succesul va fi mult mai usor de atins. Acum incepe un nou ciclu in viata ta profesionala, perioada in care nu va exista plan (chiar si cel mai ambitios) pe care sa nu il poti pune in practica. Calitatea acestora va depinde, insa, de efortul, moralitatea si logica fiecaruia.

Horoscop Varsator 2012: relatii
2012 este un an in care vei dori, mai mult ca oricand, sa iti testezi senzualitatea si sexualitatea, dar si efectul pe care il ai asupra sexului opus. Ai nevoie de oarece confirmari, vrei dovezi care sa iti confirme faptul ca esti un mare seducator. Dovezile pe care le vrei tin si de ambitia care te caracterizeaza anul acesta si care te impinge sa iti setezi obiective pe care trebuie sa le atingi cu orice pret.
Daca vrei, insa, o relatie stabila, nu te ascunde dupa fatada de mare cuceritor, Fii tu insuti/insati, socializeaza, vorbeste despre adevaratele tale hobby-uri si pasiuni si vei vedea ca vei putea trage ca un magnet si cu sinceritatea. De altfel, aceasta perioada aspecteaza favorabil relatiile sincere si de durata.

Horoscop Varsator 2012: sanatate
Anul 2012 nu aduce problem deosebite. Esti predispus, insa, la mici accidente legate mai mult de activitatile extreme pe care le-ai putea desfasura in aceasta perioada. Cu toate astea, va trebui sa fii atent si la micile probleme pe care o incalzire insuficienta a muschilor sau lipsa de vitamine si minerale ar putea sa le cauzeze.
Plimba-te, vitaminizeaza-te si fa exercitii de incalzire inainte de a trece la exercitii fizice mai serioase.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *