Horoscop 2012 pentru Taur - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Taur

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Taur

Horoscop 2012 Taur: in sfarsit vin banii

Horoscop Taur 2012: bani
Taurului nu i-a mers prea bine in ultima vreme, in ceea ce priveste banii. Incepand cu luna iunie, insa, aa obtine, in sfarsit, banii de care are nevoie de atata timp.
Veniturile din salarii vor creste substantial, indiferent de domeniul in care activeaza. Cel mai buna perioada din 2012 este intervalul iunie-decembrie.
Pe langa banii, Taurul are sanse foarte mari sa intre si in posesia unor proprietati si obiecte de valoare: imobiliare, bijuterii, opere de arta etc. Colectionarii Taur vor avea si ei ocazia sa isi imbogateasca in mod consistent colectiile.

Horoscop Taur 2012: profesie
Pe plan profesional, Taurii vor avea mult de munca si numeroase vor fi ocaziile in care va trebui sa faca efort mai mare decât colegii de serviciu. Aceasta situatie se va modifica abia in ultimele trei luni ale anului.
Octombrie, noiembrie si decembrie fac sa dispara orice neplacere de la locul de munca si transforma activitatea de zi cu zi intr-una mult mai relaxanta decât pâna acum. Aceasta eliberare de tensiune poate sa vina inclusiv in urma schimbarii locului de munca, pe final de an. tinând cont de norocul Taurului din 2012, noul job va avea urmatoarele caracteristici: mai putina munca si mai multi bani câstigati. asadar, mergeti la interviuri, pentru ca nu se tstie de unde sare iepurele!

Horoscop Taur 2012: relatii
Taurii cu ganduri de insuratoare ar putea fi tentati sa le puna in practicainca din prima parte a anului. Perioada aceasta este cel mai bine aspectata. Prin urmare, chiar daca pe toata perioada anului 2012 gandurile de oficializare a legaturilor nu le vor da pace, sansele scand cate putin incepand cu mijlocul verii 2012, insa nu dispar complet.
Relatiile Taurilor vor fi afectate incepand cu jumatatea toameni si se mentine pe o perioada de cativa ani. Atat relatiile de cuplu, cat si relatiile personale, familiale si profesionale vor cunoaste cumpene si tulburari diverse. Relatiile puternice vor rezista in timp, insa cele care nu au un fundament solid, se vor incheia in urmatorii 3 ani.

Horoscop Taur 2012: sanatate
Daca in ultimii doi ani, Taurii s-au confruntat cu problem diverse de sanatate sau cu stari suparatoare de oboseala, slabiciune si scaderea rezistentei la effort, lucrurile tind sa se schimbe incepand cu jumatatea toameni 2012.
Taurul va deborda de energie si chef de viata, oboseala va fi mult diminuata sau chiar nu se va simti deloc, iar orele suplimentare petrecute la munca ii va lasa la fel de energici si odihniti. E vorba aicii si de o revenire a formei psihice care in ultima perioada a sporit senzatia de oboseala sau chiar sfarseala a Taurilor. Chiar si sexul va cunoaste mari imbunatatiri.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *