Horoscop 2012 pentru Scorpion - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Scorpion

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Scorpion

Horoscop 2012 Scorpion: un an excelent pe plan relational

Horoscop Scorpion 2012 – bani
Chiar daca prima parte a anului nu este deloc spectaculoasa, scorpionii nu se vor confrunta cu probleme financiare. Situatia financiara din ultimele luni ale anului 2011 se va pastra si pe parcursul primelor cinci luni ale lui 2012.
Incepand cu debutul verii, insa, situatia se amelioreaza. Veniturile vor creste constant pana spre sfarsitul anului, astfel ca scorpionii vor incheia anul 2012 cu venituri frumusele. Veniturile spectaculoase nu vor avea ca sursa salariul de la locul de munca, ci venituri din diferite alte surse: mosteniri, cadouri, afaceri colaterale, jocuri de noroc.

Horoscop Scorpion 2012 – profesie
Anul 2012 le aduce scorpionilor colaborari si contracte noi, oportunitati de a dezvolta afaceri pe cont propriu, asupra carora scorpionii isi vor canaliza cea mai mare parte a energiei, in detrimentul propriului serviciu. Deoarece scorpionii se vor concentra pe propriile afaceri considerate mult mai interesante, la job vor fi mai putin implicati si vazuti ca angajati rebeli, greu de strunit sau chiar problematici.
Scorpionilor insa nu le va fi greu sa se detaseze de job si sa gaseasca in proiectele personale implinirea si satisfactia unei munci bine facute si care mai mult decat atat le aduce venituri considerabile.

Horoscop Scorpion 2012 – relatii
Relatiile sunt cel mai bine aspectate pentru scorpion in 2012. Lucrurile merg excellent fie ca au o relatie, fie ca sunt in cautarea unui partener pe care cel mai probabil il vor intalni in prima jumatate a anului 2012.
In intervalul iunie-decembrie, scorpionii vor da dovada de o energie sexuala debordanta, dar si o charisma care face victime in rândul persoanelor de sex opus.

Horoscop Scorpion 2012 – sanatate
Anul 2012 aduce un risc sporit de accidente sau de boli acute, care chiar daca trec ele repede, sunt extrem de suparatoare si pot aparea in forme violente.
Pentru a preintampina situatiile neplacute, e bine sa dormiti si sa mâncati suficient. Altfel, va veti putea confrunta cu tot felul de probleme.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *