Horoscop 2012 pentru Sagetator - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Sagetator

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Sagetator

Horoscop Sagetator 2012 – vara iti ca aduce marea iubire
Horoscop Sagetator 2012 – bani

Pe plan financiar, 2012 nu aduce schimbari decisive, pentru Sagetatori. Prezenta de lunga durata a lui Pluton in casa a 2-a indica o mare circulatie a banilor prin buzunarele si conturile tale, fara insa ca acestia sa ramana acolo prea mult timp. Castigurile mari sunt urmate de pierderi pe masura, iar cand reusesti sa strangi vreo suma, apare imediat o sursa majora de cheltuieli.
Sursele banilor castigati de tine sunt, de multe ori, dubioase. Metodele nu sunt intotdeauna cele mai corecte, dar stii proverbul: hotul neprins, negustor cinstit.

Horoscop Sagetator 2012 – profesie
Pe plan profesional, prima parte a anului e destul de agitata, pentru Sagetator. Dornic de ascensiune sociala si profesionala, investesti multa energie in ceea ce faci la serviciu sau in studii, insa ambitiile tale se lovesc de ambitiile altor persoane, iar din aceste ciocniri sar, de multe ori, adevarate scantei.
Cum profesia e, pana in iunie, un adevarat camp de lupta, vor castiga doar cei care vor investi foarte multa energie si cei care sunt dispusi sa foloseasca orice mijloace pentru a castiga.

Horoscop 2012 Sagetator – relatii
Anul 2012 iti aduce multa dragoste. Acum cresc sansele sa iti gasesti perechea mult visata, cu care sa ai o legatura de lunga durata. Cele mai bune sanse vor fi in a doua jumatate a lui 2012.
Din luna iunie 2012, Sagetatorul se poate astepta sa intalneasca, in sfarsit, printul (sau printesa) din poveste. In cazul nativilor singuri, va debuta o relatie pe durata verii sau a toamnei, relatie care se va dezvolta apoi pe o perioada indelungata de timp, putand sa se concretizeze inclusiv intr-un mariaj.
In ceea ce ii priveste pe Sagetatorii deja cuplati, ei vor face un pas mai departe in consolidarea acestui cuplu. Acest pas poate fi, de la un caz la altul, logodna, casatoria, aparitia unui copil sau, pur si simplu, un mare succes obtinut impreuna, care dovedeste existenta unui cuplu de succes.

Horoscop 2012 Sagetator – sanatate
In prima jumatate a anului 2012 starea de sanatate e excelenta, vechile maladii se vindeca, iar altele nu exista. Sistemul imunitar functioneaza la capacitatea sa maxima.
Riscurile devin ceva mai mari incepand cu luna octombrie. Atunci, e nevoie de mai multa atentie acordata propriului ritm de viata, cu grija ca organismul sa primeasca in mod regulat lucrurile de care are nevoie, in primul rand odihna si hrana.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *