Horoscop 2012 pentru Gemeni - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Gemeni

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Gemeni

Horoscop Gemeni 2012: noutati
In primele sase luni ale anului nativii din Gemeni snt dornici sa finalizeze proiecte vechi. Isi termina studiile, termina de citit sau de scris o carte inceputa cu mult timp in urma, fac vizitele promise apropiatilor si pe care le-au tot amanat cine stie de cand si ajung sa cunoasca in sfarsit oameni pe care au tot dorit sa ii intalneasca.
Incepand cu luna iunie, noutatea este cuvantul de ordine pe toate planurile si in toate domeniile vietii. Relatia cu sine este cel mai bine aspectat din punctual de vedere a noutatii, a descoperirilor si surprizelor placate. Gemenii vor trece printr-un process de schimbare, vor avea o alta imagine despre sine, iar acest lucru se va vedea si in exterior. Pentru unii dintre apropiati, vor deveni chiar de nerecunoscut, atat ca urmare a transformarilor fizice, cat si datorita atitudinii.

Horoscop Gemeni 2012 – bani
Gemenii incep sa aiba succes in afaceri. Castigurile sunt multe si diverse, iar pierderile, chiar daca sunt la fel, Gemenii vor fi tot pe profit. Succesul Gemenilor este garantat atat timp cat initieza si se implica in cat mai multe proiecte si afaceri. Chiar daca vor inregistra si pierderi, unele dintre ele vor da rezultatele scontate.
In ceea ce priveste veniturile inregistrate din salarii, lunile cu o probabilitate mai mare de evolutie pozitiva sunt ianuarie si iulie. Atunci, puteti obtine unele cresteri moderate.

Horoscop Gemeni 2012 – profesie
Gemenii sunt sunt cu capul in nori, insa ar trebui sa se lase prada viselor intr-un mod constructiv. In 2012, Gemenii trebuie sa fie creativ si, mai mult decat altadata, trebuie sa vina cu idei originale in domeniul professional.
De fapt, aceasta este si principala regula pentru Gemeni, pe parcursul lui 2012: trebuie sa fie cat mai originali. Nu are rost sa mearga pe cararile batatorite, deoarece doar astfel vor obtine succese mai mari decat altii. Prin urmare, trebuie sa fie inventive, poate chiar avangardisti, creative si originali.
Martie si aprilie reprezinta cea mai buna perioada pentru Gemeni.

Horoscop Gemeni 2012 – relatii
Incepand cu 2012, Gemenii primesc cale libera pentru idile, iubiri de-o noapte, iubiri de-o vara, relatii de scurta durata in general.
In special in ultimele trei luni ale anului, Gemenii vor face o cariera de adevarat Casanova sau Don Juan. Nici macar nu va trebui sa faca mare efort pentru a atrage persoanele de sex opus, deoarece acestea se vor indrepta spre ei in mod firesc, natural.
In schimb, sansele pentru dezvoltarea unei relatii serioase, de durata, sunt inca mici. Chiar si cand va fi inconjurat de prieteni, Gemenii se vor simti mai degraba singuri si neintelesi.

Horoscop Gemeni 2012 – sanatate
Intrarea lui Saturn in Scorpion, spre sfarsitul anului, ii invita pe Gemeni sa fie mai prudenti cu propriul regim alimentar si cu unele obiceiuri mai putin sanatoase pe care le-au capatat de-a lungul timpului.
Organismul lor va fi mai sensibil o perioada de aproximativ doi ani si e bine sa primeasca hrana de calitate si somn din belsug.
Totusi, astrele ofera si remedii pentru aceasta influenta. Incepand cu luna iunie, Jupiter in Gemeni ii ajuta pe Gemeni sa se transforme fizic exact ian modul dorit. E foarte posibil sa adopte un nou look, sa lucreze la coafura, la vestimentatie sau chiar sa faca ceva sport, pentru a-si modela trupul.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *