Horoscop 2012 pentru Berbec - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Berbec

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Berbec

Horoscop 2012 Berbec: vesti bune in dragoste

Horoscop Berbec 2012: bani
In prima jumatate a lui 2012, Berbecul are sanse foarte mari sa dea lovitura pe plan financiar. Sunt favorizate câstigurile obtinute prin munca proprie, obtinute la locul de munca.
In perioada aprilie-mai, situatia financiara a Berbecului creste simtitor, pentru ca in a doua parte a anului, lucrurile sa se mai calmeze si situatia sa reintre in normal.

Horoscop Berbec 2012: Profesie
Ambitia Berbecului este atât de mare, incât vor face tot posibilul sa obtina cele mai bune conditii la locul de munca actual sau, daca nu, vor cauta sa isi schimbe jobul, si pentru asta vor lua in calcul si un pot oferit de concurenta, daca acest lucru ar insemnna mai multe avantaje pentru el.
Perioada aceasta ii avantajeaza pe Berbecii aflati in a doua parte a vietii si care au acumulat deja experienta si mai putin pe Berbecii tineri, a caror lipsa de experianta ii va determina sa faca alegeri mai mutin inspirate.

Horoscop 2012 Berbec: Relatii
Berbecii care isi doresc o familie, au toate sansele fie sa gaseasca persoana potrivita, fie sa isi oficializeze legaturile. Pentru Berbecii care nu isi doresc o relatie serioasa, ci mai degraba flirt si distractie, perioada cea mai propice sunt lunile iulie si august.

Horoscop Berbec 2012- Sanatate
Sanatatea Berbecilor este buna atata timp cat sunt prudenti si nu isi asuma riscuri care le-ar putea provoca accidente. De asemenea, setae de aventura si o inclinatie catre risc i-ar putea determina pe Berbeci sa abuzeze de alcool.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *