Ghid de modă – arta de a-ți compune stilul - Woman2woman.ro


Ghid de modă – arta de a-ți compune stilul

By on august 9, 2023

mancare de post

Share Button

Dacă vrei să arăți ca o femeie stilată, atunci trebuie să te asiguri că te îmbraci în consecință. Merită să te gândești la factorii determinanți ai stilului tău vestimentar individual. Datorită acestui lucru, alegerea hainelor pentru diverse ocazii nu va mai fi o problema pentru tine și ca urmare vei putea economisi mult timp când te pregătești să ieși.

Cum să îți găsești stilul? Răsfoiește conținutul garderobei

Te întrebi ce stil să alegi? Începe prin a-ți verifica toate hainele. Gândește-te care ți se potrivesc bine, au mărimea potrivită și în care te simți cel mai bine. Scapă fără regret de hainele prea mici, prea mari, întinse sau uzate. Mizează pe calitate, nu pe numărul de articole vestimentare. Alege, de exemplu, o pereche de încălțăminte de pe https://answear.ro/h/puma-mayze

Organizarea garderobei este un pas important în calea spre găsirea propriului stil vestimentar. Dacă ai o garderobă organizată, alegerea unei ținute pentru zi va fi mult mai ușoară. Poți sorta hainele după culoare sau scop: pentru serviciu, pentru weekend, pentru seară, pentru exerciții fizice etc.

De ce merită să-ți creezi propriul stil?

Înainte de a ajunge la cum să îți creezi propriul stil, merită să vezi de ce se recomandă să îl creezi. Însuși faptul dacă această acțiune este benefică este incontestabil. Mai jos este o listă cu cele mai importante beneficii ale descoperirii propriului stil vestimentar:

  • îmbunătățește starea de spirit de zi cu zi,
  • afectează stima de sine,
  • adaugă încredere în sine,
  • oferă conștientizarea și acceptarea atât a punctelor forte, cât și a punctelor slabe,
  • îți permite să te evidențiezi din mulțime

Cum să alegi un stil vestimentar? 

Dacă vrei să-ți găsești stilul vestimentar sau te întrebi cum să-ți schimbi stilul actual de îmbrăcăminte, trebuie să-ți petreci timp și energie analizându-te. Probabil că ai nevoie de o lună sau două pentru asta. Cu cât te observi mai mult timp, cu atât mai bine, pentru că vei putea verifica și ajusta hainele pentru multe ocazii diferite. Stilul de îmbrăcare pentru serviciu va fi diferit de cel pentru întâlnirile cu prietenii. Există multe modalități de a-ți găsi propriul stil vestimentar.  

  • Caută un stil în propriile preferințe

Stilul tău are rădăcini în personalitatea ta. Are rădăcini în personalitatea ta. Este foarte important să îți cunoști propriile nevoi și preferințe. Stilul vestimentar trebuie să fie în concordanță cu personalitatea ta, ceea ce îți va sublinia caracterul. Trebuie să alegi ceva individual, precum o pereche de Puma RS-X la modă dar, în același timp, și ceva care să se potrivească cu silueta ta.

  • Inspiră-te și încearcă lucruri noi

Nu merită să te oprești într-un cerc strâns de stiluri, modele și culori, încercate și testate. Datorită schimbărilor și încercărilor, te vei cunoaște mai bine și vei verifica în ce te simți bine. Nu trebuie să te îmbraci într-un stil anume. Poți încerca multe tendințe pentru a vedea care dintre ele ți se potrivește cel mai bine și să rămâi cu el sau să combini diferite stiluri de îmbrăcăminte.

  • Alege cu înțelepciune lenjeria intimă și accesoriile

Îmbrăcămintea stă la baza oricărui stil, dar trebuie să îți amintești că totul este în detalii. Gândește-te la alegerea accesoriilor. Ele dau tonul fiecărei ținute. Însă, nu exagera!

  • Când faci cumpărături, gândește-te la întreaga ținută

Atunci când alegi haine noi, cumpără seturi întregi, astfel încât să nu fii nevoită să te gândești ore întregi la ce să combini un articol de îmbrăcăminte. Încearcă o mulțime de lucruri și verifică cum arăți în diferite stiluri.

  • Alege haine de bună calitate

Regula generală este: mai puțin este mai mult. Alege haine și încălțăminte pe care să le porți mult timp și in care să arăți bine, precum Puma RS pe answear.ro. Mizează pe materiale naturale, verifică calitatea cusăturilor, detaliilor și a altor elemente și nu face compromisuri.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *