Flori Dragomir, Sentimente.ro – speaker la Femei de cariera, editia 21 septembrie 2017 – Woman2woman.ro

Flori Dragomir, Sentimente.ro – speaker la Femei de cariera, editia 21 septembrie 2017

By on September 19, 2017
Share Button

Flori Dragomir a intrat in lumea www in urma cu 15 ani, iar de 14 conduce site-ul numarul 1 in dating din Romania. Deloc intamplator, Sentimente.ro a fost fondat alaturi de Dani Dragomir, sot si partener de afaceri.

Chiar si acum, momentul preferat al zilei este pentru Flori Dragomir cel in care citeste scrisori sau e-mailuri de la utilizatori Sentimente.ro care si-au gasit jumatatea pe site. „Incepi altfel ziua cand oamenii iti multumesc ca le-ai schimbat viata“, spune Flori Dragomir. 

Alaturi de Sentimente.ro, in portofoliul pe care il administreaza cu succes se mai afla alte cateva branduri cunoscute pe piata autohtona: TeamDeals.ro, Acasa.ro si Comunicatedepresa.ro.

Femei de cariera, Femeile le pot avea pe toate? Si cariera, dar si dragoste? Cum? Cine sunt femeile de cariera care isi cauta perechea pe internet? Cine sunt barbatii pe care ii cauta? Ce barbati isi doresc ca partener o femeie de cariera? Daca vrei sa afli raspunsurile la aceste intrebari, Flori Dragomir, cofondator Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, iti va raspunde.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro are cea mai mare comunitate de utilizatori interesati de dating, relatii serioase si casatorii din Romania, conform unui sondaj intern national realizat pe aproape 10.000 de utilizatori. Echipa de suport a site-ului ofera consultanta 7 zile din 7. Astfel, de aproape 14 ani, pe Sentimente.ro este aprobata manual fiecare fotografie, se verifica fiecare nume de utilizator si descriere de profil pe baza unor reguli clare ce previn incarcarea de continut indecent. In plus, de 5 ani, Sentimente.ro foloseste cel mai avansat sistem de blocare si interzicere a membrilor care incalca regulile de conduita ale site-ului.

Numarul 1 in dating online din Romania, Sentimente.ro s-a clasificat in topul preferintelor utilizatorilor inca de la lansarea din 2001. Numarul celor care s-au inscris pe Sentimente.ro in cei aproape 14 ani de la lansarea site-ului a depasit 1.100.000 de femei si barbati din Romania si strainatate. Pozitionarea ca mediu de interactiune sigur, o continua dezvoltare a tehnologiilor si algoritmilor de cautare a „jumatatii“ au fost elementele de diferentiere fata de competitori si au asigurat primul loc in topul site-urilor de matrimoniale din Romania, conform trafic.ro

Participa si tu la conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Sponsor principal: 

Partener media principal: 


Sponsori secundari:

              


Parteneri media secundari: Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising.ro, Romania Libera, Trendyland, Ziare.com

Bloguri partenere: AndraNistor.ro si PRcafe.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *