Filme pentru copii – Woman2woman.ro

Filme pentru copii

By on December 10, 2018
Share Button

Momentul in care urmaresti impreuna cu copilul tau un film poate fi unul foarte placut, daca ai fost suficient de inspirat in alegerea filmului. Filme pentru copii sunt multe, dar e bine ca alegerea sa fie corelata cu varsta copilului si chiar sa vizionezi un trailer inainte, pentru a te asigura ca nu vei avea surprize neplacute.

Filme pentru copii

Filme pentru copii

Filme pentru copii online subtitrate

Daca optezi pentru filme online pentru copii, sa fii pregatit pentru valul de reclame – unele total neadecvate – care te vor asalta. Poate este mai recomandat sa achizitionezi filmul si sa il urmariti linistiti, feriti de publicitatea care a invadat internetul si care iti poate pune la mare incercare dibacia in a o ocoli. Ar trebui ca in cadrul filmelor pentru copii online publicitatea sa fie riguros selectata, dar, din pacate, acest lucru nu prea se intampla.

Filme pentru copii dublate in romana

Pentru copiii de varste mici, aflati in perioada in care invata cuvinte noi, te poti gandi sa alegi din lista de filme pentru copii dublate in limba romana. Sa stii insa, ca filmele pentru copii, originale, eventual subtitrate, sunt mult mai savuroase, acestea pastrand vocea si intonatia actorilor. Mai mult, urmarind un film pentru copii in engleza, de exemplu, copilul va avea ocazia sa invete cuvinte in aceasta limba, intr-un mod foarte placut si inspirat. Astfel, e posibil ca filmele dublate pentru copii sa ii rapeasca micutului tau ocazia de a se deprinde cu o limba noua. Si sa stii ca exista o intreaga lista de filme pentru copii dublate in romana disney, care au un farmec si mai mare in limba lor nativa!

Filme romanesti pentru copii

Desi vechi, lista de filme romanesti pentru copii poate fi lunga! Mai mult, va fi savuros si pentru parinti sa revada aceste filme, poate filmele propriei copilarii! Astfel, filme ca “Pistruiatul”, “Veronica”, “Amintiri din copilarie”, “Fram – ursul polar”, “De ce are vulpea coada” sau “Aventurile lui Babusca”, desi realizate in anii 1970-1980, inca isi au savoarea lor, avand o actiune atractiva si fiind pline de farmec. Atat copiii cat si parinti pot petrece chiar si azi clipe minunate urmarindu-le! Pe de alta parte, desi sunt filme mai vechi, datorita subiectelor si a modului in care sunt realizate, lista de filme pentru copii romanesti se poate denumi foarte bine si lista de filme educative pentru copii!

Ce genuri de filme pentru copii putem gasi?

Este important ca atunci cand alegem un film pentru copii sa il corelam cu varsta copilului sau cu momentul in care il vizionam.

  • Astfel, daca suntem in perioada sarbatorilor de iarna, putem alege un film din lista de filme de craciun pentru copii! Micutul va fi foarte interesat si va putea sa coreleze imaginile din film cu ceea ce se intampla in acele momente in jurul lui.
  • De asemenea, lista cu filme crestine pentru copii poate fi si ea potrivita pentru perioada pastelui sau a craciunului.
  • Pentru copiii cu varste intre 3 si 6 ani, filmele cu jucarii pentru copii sunt foarte potrivite! Ei vor fi captivati de papusile care vorbesc, de ursuletii care danseaza sau de calutii care zboara!
  • Lista de filme pentru copii la cinema nu este una foarte lunga, pentru ca aceste filme pot fi un pic prea solicitante pentru copilul tau, care e posibil sa isi piarda rabdarea. Dar acest lucru nu e problema, pentru ca filmele pentru copii cinema le putem urmari si acasa, fie online, fie de pe un DVD.
  • Filme de comedie pentru copii sunt multe, ele gasindu-se pentru toate categoriile de varsta. In general filmele pentru copii sunt si de comedie, pentru ca prin amuzament si ras copiii inteleg mult mai bine viata si invata mult mai multe lucruri.
  • Lista cu filme noi pentru copii sau cea cu filme animate pentru copii este in continua crestere, pentru ca in fiecare an apar filme noi, animate, menite sa acapareze atat atentia copiilor cat si pe cea a parintilor! Vesele, cu o grafica din ce in ce mai performanta, cu subiecte rupte din viata de zi cu zi, acestea devin o adevarata sursa de inspiratie pentru copiii de toate varstele si chiar si pentru adultii in toata firea!
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *