Esti gata de detoxifiere? – Woman2woman.ro

Esti gata de detoxifiere?

By on October 24, 2017
Share Button

Detoxifierea este importanta nu doar pentru curatarea organismului de toxine si sustinerea functiilor ficatului, ci si pentru ca reprezinta adesea punctul de plecare pentru o viata traita cu mai multa grija pentru sanatate. Incepe, in mod ideal, cu detoxifierea stilului de viata – prin eliminarea obiceiurilor nocive pentru organism si e completata de introducerea solutiilor pentru repunerea in miscare a rotitelor propriului tau corp.

Asadar, esti gata cu adevarat de detoxifiere? Gaseste-ti sprijin in actiunea purificatoare a plantelor si incepe aceasta noua etapa din viata ta cu un avantaj! Gandit ca un produs de intretinere, Liv.52 a fost creat de Himalaya Wellness atat pentru protejarea functiilor specifice ale ficatului si sustinerea proceselor naturale de regenerare, cat si pentru corectarea disfunctiilor cauzate de diverse afectiuni sau de suprasolicitarea ficatului cu toxine din diverse surse.

Prin continutul mare de antioxidanti, plantele din compozitia sa combat efectele radicalilor liberi si protejeaza ficatul impotriva stresului oxidativ. Liv.52 poate fi utilizat periodic, in cure de 3 luni, in vederea detoxifierii, sau in cure de lunga durata pentru actiunea benefica in hepatite, steatoza hepatica sau alte disfunctii ale ficatului.

Liv.52 – in varianta Tablete sau DS (double strenght – dubla putere) – actioneaza exclusiv prin intermediul formulei complexe de plante din compozitia sa: Caparisul – are actiune antihepatotoxica, este util in hepatite acute si in ciroza hepatica; Cicoarea – protejeaza impotriva toxicitatii induse de alcool sau medicamente, este antioxidant, stimuleaza secretiile biliare, Arjunul – are efect antioxidant si hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului; Mandur bhasma – este un preparat ayurvedic cu rol hepatoprotector.

Detoxifica felul in care privesti sanatatea! Alege AZI sa fii bine!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *