Descopera avantajele unui birou decorat cu licheni stabilizati - Woman2woman.ro


Descopera avantajele unui birou decorat cu licheni stabilizati

By on mai 31, 2023

mancare de post

Share Button

Doresti sa iti amenajezi biroul intr-un mod unic, inedit, prin care sa poti face, in acelasi timp, o declaratie de stil? Lichenii stabilizati sunt o modalitate creativa de personalizare a spatiului de lucru care influenteaza, in foarte mare masura, atat eficienta, cat si calitatea muncii.

In prezent, sediul unei companii reprezinta mai mult decat o simpla cladire cu spatii anoste de birouri, lipsite de personalitate. Acum, sediul oricarei firme reprezinta o adevarata carte de vizita si, totodata, o expresie a valorilor companiei, astfel ca orice manager ar trebui sa aiba in vedere acest aspect.

Tablourile, decoratiunile si peretii cu licheni stabilizati dau viata biroului tau si un aer fresh, reflectand cu succes cultura organizationala, domeniul si etica muncii in companie. Pe langa faptul ca un birou decorat cu licheni stabilizati promoveaza o mai buna coeziune a echipei de la locul de munca, acesta vine cu avantaje suplimentare.

Alternativa organica la vopsea sau tapet

Un perete cu licheni stabilizati, integrat in spatiul biroului, poate fi considerat o alternativa ecologica, sanatoasa, la clasicele vopsele sau tapeturi, inclusiv in mediul corporativ. Natura devine, astfel, parte integranta in spatiul de lucru, insa prezenta ei nu tine doar de partea estetica, ci si de productivitatea personalului. Plantele, printre care si lichenii, imbunatatesc puterea de concentrare, reduc stresul si purifica aerul din interior.

Logo-uri personalizate cu licheni stabilizati

Design-ul birourilor companiei tale reprezinta fereastra catre valorile afacerii tale. Un birou decorat cu licheni stabilizati poate oricand imbunatati imaginea firmei in randul clientilor sau potentialilor clienti, printr-un logo hand-made, deci unic, creat din licheni naturali trecuti printr-un proces de conservare pentru o durata de viata care poate ajunge pana la 10-15 ani. Logo-ul/branding-ul vegetal cu licheni stabilizati, poate impresiona partenerii de afaceri, creand impresie si un spatiu primitor, plin de inspiratie.

Descopera avantajele unui birou decorat cu licheni stabilizati

Estetica si functionalitate

Pe langa rolul lor estetic, decoratiunile cu licheni stabilizati utilizate la amenajarea biroului indeparteaza alergeni precum praful si sporii de mucegai, purificand aerul si mentinandu-l proaspat. Lichenii utilizati in decorarea biroului absorb dioxidul de carbon si elimina oxigen in aer, iar mirosul specific de padure confera un efect odorizant incaperii.

Regleaza nivelul de umiditate din incapere

O umiditatea optima reprezinta un factor important de confort, inclusiv la birou. Lichenii ajuta la stabilizarea si mentinerea nivelului normal de umiditate. Plantele pot absorbi umiditatea din aer atunci cand nivelul acesteia este mai mare decat in mod normal si o poate elibera inapoi in incapere cand nivelul de umiditate este scazut.

Reduce zgomotul ambiental

Spatiile de birouri decorate cu pereti verzi confera un mediu optim de lucru, lichenii avand capacitatea naturala de a absorbi zgomotele de inalta frecventa. Montarea peretilor din licheni la birou ajuta la mascarea sunetelor deranjante ce pot perturba buna functionare a activitatilor desfasurate, contribuind, in acelasi timp, la cresterea concentrarii si a productivitatii angajatilor.

Stabileste o conexiune cu lumea naturala

Design-ul biofilic se bazeaza pe ideea ca fiecare dintre noi avem o conexiune genetica cu natura. Cand luam contact cu lumea naturala, suntem mai calmi, mai sanatosi si mai fericiti. Astfel, un birou decorat cu licheni stabilizati iti poate spori creativitatea, productivitatea si bunastarea la locul de munca, reducand nivelul stresului si eficientizand timpul de lucru.

Pentru un plus de estetica in cadrul spatiului de birou, poti opta pentru pereti, tablouri sau decoratiuni cu licheni  intr-o paleta diversificata de culori, pentru a se potrivi perfect cu amenajarea interioara a incaperii.

In concluzie, un birou decorat cu licheni stabilizati reprezinta nu doar o alternativa optima in ceea ce priveste imaginea vizuala a spatiului, ci si una dintre optiunile cu roluri benefice in ceea ce priveste sanatatea angajatilor, ca de altfel, calitatea muncii.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *