De ce sa alegi un dezumidificator pentru casa ta – Woman2woman.ro

De ce sa alegi un dezumidificator pentru casa ta

By on November 12, 2018
Share Button

Fie ca te-ai mutat in casa noua sau vrei sa faci imbunatatiri in locuinta actuala, este necesar sa stii faptul ca este foarte importanta calitatea aerului din casa ta. Daca pentru aerul de afara nu avem cum sa actionam, partea buna este ca pe cel din casa il putem purifica rapid si simplu cu ajutorul aparatelor de filtrare si purificare a aerului.

Pentru o viata sanatoasa a intregii familii si mai ales atunci cand in casa se afla un copil mic, este necesar sa achizitionezi un dezumidificator. De exemplu, modelul Aleco Air D12 ECO este ideal pentru orice locuinta.

Cum ce te ajuta dezumidificatorul?

Acest dezumidificator de la Aleco Air este ideal pentru cei care doresc sa mentina un nivel optim de umiditate din camera. Totodata trebuie sa stii ca acest aparat este recomandat pentru camere de 20-25 m2. Dezumidificatorul este ideal atat pentru persoanele care sufera de astm sau care au probleme cu alergiile, dar si pentru persoanele perfect sanatoase. Umezeala dintr-o camera predispune la aparitia mucegaiului si a igrasiei, dar si a anumitor bacterii, alergeni si mirosuri neplacute. Dezumifidicatorul este cel care are functia de improspatare a aerului si de eliminare a acestor factori nocivi pentru sanatate.

dezumidificator pentru casa

Foto: alecoair.ro

Dezumidificatorul Aleco Air D12 ECO – ideal pentru orice locuinta

Acest model de dezumidificator are un design elegant si dispune de un panou de control de tip touch si un buton de Pornire/Oprire supradimenionat. Acest buton are un LED care isi schimba culoarea in functie de nivelul de umiditate. Mai mult, cu functia de ionizare pe care o are incorporata, dezumifidicatorul D12 ECO improspateaza aerul cu ajutorul ionilor negativi care sustin imbunatatirea circulatiei sangelui, a sistemului imunitar si ajuta la reducerea durerilor de cap si a alergiilor.

Acest model de dezumidificator este si usor de controlat datorita tehnologiei avansate, dispune de multe functii care sa te ajute sa gestionezi in mod optim nivelul de umiditate din camera ta. Este prevazut cu 4 moduri de lucru predefinite din care poti alege Noapte, Zi insorita, Zi ploioasa sau mod Continuu. De asemenea, poti sa il programezi cu ajutorul timer-ului, are functia child-lock prin care poti sa il blochezi pentru a nu putea copiii sa ii schimbe setarile si are doua trepte de ventilatie. Un lucru deosebit de interesant la acest dezumidificator este ca are functia auto-restart. Asat inseamna ca, in cazurile in care exista pana de curent, dezumidificatorul porneste automat si mentine aceleasi valori care erau setate si inainte de intreruperea curentului.

Util in perioada iernii: dezumidificatorul te ajuta la uscarea rufelor

Daca inca te gandesti la o alta utilitate a dezumidificatorului D12 ECO pentru locuinta ta, atunci trebuie sa stii ca acesta poate fi folosit si pentru uscarea rufelor, fiind perfect dimensionat pentru o baie. Acesta poate fi mutat cu usurinta in orice camera din casa doresti deoarece are roti de transport si doar 12 kg.

Care este avantajul pentru o astfel de solutie de uscare a rufelor?

Dezumidificatorul consuma mai putin curent fata de un uscator de rufe (190w/h), uscarea rufelor se face natural si astfel nu sunt afectate tesaturile, purifica aerului si il controleaza atunci cand rufele se usuca. Totodata, dezumidificatorul este si silentios, nivelul sonor este de 36dB.

Asa cum spuneam, calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta pentru sanatatea noastra si putem alege un aer de calitate chiar in locuinta noastra. Daca ai inteles care sunt avantajele si care este importanta unui dezumidificator intr-o locuinta, alege sa achizitionezi si tu un astfel de model de la Aleco Air.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *