De ce sa alegem cravatele din piele vegetala de pluta - Woman2woman.ro


De ce sa alegem cravatele din piele vegetala de pluta

By on September 4, 2017

mancare de post

Share Button

Pielea vegetala din pluta este un produs natural, ecologic, lavabil, durabil si foarte la moda in prezent in Vest. Este realizata din foi subtiri de pluta naturala, adica aceea pluta obtinuta direct din scoarta stejarului de pluta, prelucrata in diverse moduri si aplicata pe un suport rezistent.

Intreg procesul tehnologic este eco-friendly si nu produce daune, pentru ca stejarul de pluta are capacitatea de a-si regenera scoarta. Recoltarea se face manual, odata la 9 ani, proces ce contribuie la prelungirea perioadei de viata a acestui stejar.

Din pluta (bruta, piele sau pluta decorativa) se realizeaza diverse obiecte de uz casnic – cum ar fi vasele, tacamurile de bucatarie, naproanele – dar si diverse accesorii vestimentare – cum ar fi gentile si posetele, incaltamintea sau, mai nou, cravatele din piele ecologica din pluta.

De ce sa alegem cravatele din piele vegetala de pluta

Cravata vegetala din piele ecologica de pluta – prin ce atrage

De ce sa alegem cravatele din piele vegetala de pluta cork boutique

Designul poate varia de la cel clasic – cravata sau papion – pana la unul complex, imbogatit cu modele minutioase, decupate cu precizia laserului. Acestea din urma, prin frumusetea si complexitatea desenelor realizate, pot deveni usor adevarate opere de arta!

Pilelea din pluta este inconfundabila si va atrage prin materialului folosit. Altfel spus, o cravata din piele vegetala de pluta va deveni usor vedeta tinutei tale, nu numai prin frumusetea ei naturala, ci si prin originalitatea ei, greu de egalat!

In ce variante se gasesc cravatele din plutaDe ce sa alegem cravatele din piele vegetala de pluta cork boutique

In forma ei clasica, slim sau decupata atipic (in valuri, profil surub sau cu fermoar), acest accesoriu generos este conceput astfel incat sa fie usor de manevrat si de purtat. Cravatele sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si imprimeuri. Se poate opta chiar pentru combinatii reusite de nuante diferite ale cravatei si nodului. Pentru toate cravatele nodul este gata facut, iar curelusa de prindere ofera posibilitatea ajustarii dupa grosimea gatului. Pentru acest gen de cravate, traditionalul ac de cravata a fost inlocuit cu  un sistem original de prindere de nasturele de la camasa.

Toate cravatele sunt asamblate manual si pot fi personalizate.

Datorita faptului ca sunt create dintr-un material natural, prezinta variatii de culoare si tonuri, ceea ce demonstreaza caracterul lor autentic.

Cum se intretine cravata din piele ecologica din pluta

Este recomandat ca, in cazul in care ati scapat bauturi colorate  pe ea, sa o stergeti cat mai repede cu ajutorul unei carpe umede. Daca se foloseste apa pentru inlaturarea petei respective se recomanda stergerea intregii cravate si uscarea ei in mod natural (fara surse de caldura). Daca se pateaza cu unt, ulei sau grasime, acestea se vor inlatura cu ajutorul unei carpe uscate (in nici un caz cu apa) si se vor lasa sa se usuce.

In ceea ce priveste transportul, se recomanda sa folosim cutia ei originala.

Cravata din piele vegetala din pluta, prin frumusetea ei naturala si originalitatea in design precum si prin  varietatea coloristica si de texturi  a cucerit tot mai mult teren pe piata modei. Se preteaza atat atat unei tinute protocolare cat uneia casual, pentru barbati dar si pentru femei.

Daca aveti de facut un cadou mai deosebit,  nu ezitati sa oferiti acest tip de cravata! Cu siguranta este un cadou greu de uitat, practic si inspirat, care, mai mult, ofera si posibilitatea personalizarii!

Alege cravata potrivita de pe Cork Boutique.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *