De ce nu crede Nadine in horoscop – Woman2woman.ro

De ce nu crede Nadine in horoscop

By on February 28, 2018
Share Button

Cantareata cunoscuta, actrita de teatru si mai nou speaker motivational, Nadine Voindrouh s-a retras de ceva timp din lumea showbizului, dedicandu-se aproape in totalitate familiei, sotului Dragos si baietelului Noah, dar si proiectelor de suflet. Sacrifiicii pentru care artista se declara multumita.

Momentele grele pe care viata i le-a oferit de-a lungul timpului au intarit-o si au transformat-o in femeia cerebrala si implinita de acum. Evolutia sa ca fiinta umana, o minte sanatoasa si familia sunt esentiale in viata artistei.

Intr-un interviu acordat site-ului Woman2Woman.ro, Nadine a dezvaluit ca nu crede in horoscop. Desigur, asta dupa ce a studiat in amanunt astfel de fenomene. Spune ca nu vede nicio diferenta intre horoscop si papagalul de pe litoral, care in schimbul a cinci lei iti extrage un biletel ce-ti dezvaluie destinul.

Am respect pentru toate credintele din lume, atat timp cat ele nu fac rau nimanui”, spune vedeta. “Nu cred in horoscop. Nu vad nicio diferenta intre horoscop si papagalul de pe litoral, care pentru 5 lei iti alege un biletel ce contine destinul tau. Imi permit aceasta afirmatie dupa ce am studiat horoscopul.

Poate ca sunt si subiectiva, mie placandu-mi in mod deosebit astronomia, fizica, fizica cuantica si alte stiinte care nu se bucura de “acuratetea” horoscopului in materie de planete, miscarea lor, felul in care ele interactioneaza si consecintele acestor miscari si interactiuni.

Afla care e locul preferat din lume al vedetei si ce ar face altfel daca ar putea sa dea timpul inapoi in interviul integral.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *