Cum te protejezi de umiditate. Fara picioare ude sau haine patate, cu spray impermeabil - Woman2woman.ro


Cum te protejezi de umiditate. Fara picioare ude sau haine patate, cu spray impermeabil

By on January 13, 2017

mancare de post

Share Button

Frigul, umiditatea si zapada abundenta ne dau batai de cap in fiecare zi, in anotimpul rece. Picioare ude si reci, maini inghetate, toate acestea ne creeaza un disconfort puternic si pot duce la aparitia racelilor. Insa exista variante prin care ne putem proteja. Una dintre acestea il reprezinta folosirea unui spray impermeabil. Iata cum te protejeaza!

Fara picioare ude sau haine patate, cu spray impermeabil

Fara frig si umiditate in incaltaminte

Daca incaltamintea ta permite trecerea apei in interior sau se uda suficient de tare incat sa fie deranjant pentru tine, opteaza pentru un spray de protectie pentru incaltaminte. Acesta este conceput pentru a reactiva sau a activa capacitatea de respingere a apei si a imbunatati impermeabilitatea incaltamintei sau a altor produse concepute sa reziste la apa. Intretine, reimpermeabilizeaza si protejeaza impotriva petelor datorita capacitatilor hidrofobe, adica de respingere a apei.

Cum functioneaza

Pulverizeaza incaltamintea folosind acest spray iar substanta va crea o pelicula care va proteja incaltamintea ta de umiditate. Daca pana acum te-ai confruntat cu trecerea apei in interiorul incaltamintei, acum vei fi protejata.

Spray impregnabil universal

Exista si spray-uri impregnabile universal, care pot fi utilizate atat pe incaltaminte, cat si pe alte obiecte de imbracaminte. De exemplu, pe pantaloni. In conditiile in care zapada sau ploaia pot uda sau pata pantalonii pana la genunchi, acest spray ii protejeaza. Modul de actiune este acelasi. Prin pulverizare se creeaza o pelicula protectoare, care va tine la distanta apa. Astfel, nu vei mai avea pantalonii uzi sau stropiti din cauza baltoacelor.

In plus, aceste spray-uri protejeaza hainele si impotriva petelor de ulei, cafea, sosuri, mustar, ciocolata sau impotriva altor produse alimentare care pot sa pateze.

Protectie pentru incaltaminte, haine sau obiecte

Producatorii de spray-uri de protectie impotriva apei au incercat sa imbunatateasca constant utilizarea acestora. Astfel, unii producatori au reust sa conceapa spray-uri care pot impermeabiliza nu doar incaltaminte sau paantaloni, ci si tricouri sau chiar… telefoane.

Totusi, oricat de incantata ai fi de performantele acestor spray-uri, asigura-te ca te informezi corect care sunt suprafetele pe care le poti folosi si cum se aplica in mod corect, pentru a te asigura ca nu iti vei strica obiectele personale.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *