Cum te îmbraci la un eveniment special dacă preferi stilul casual - Woman2woman.ro


Cum te îmbraci la un eveniment special dacă preferi stilul casual

By on June 6, 2022

mancare de post

Share Button

Pentru persoanele care preferă un stil mai degajat pentru ținutele de zi cu zi,iar la birou nu există un dress code impus este destul de dificl să se vadă într-o ținută elegantă. Șirul lung de evenimente de după pandemie le dă bătăi de capul în special bărbaților care nu dețin haine elegante, însă există soluții de compromis.

 

Nu ai niciun costum, ce faci?

Cea mai simplă variantă ar fi să îți cumperi unul deoarece vor mai exista ocazii în care vei avea nevoie de ele. Și aici ai două variante. Ori cauți costume ieftine pentru bărbați și îți cumperi unul pe care îl porți ocazional la nevoie. Ori îți faci o super ținută la comandă care să vină turnat. Diferența de preț este una foarte mare, însă decizia o iei în funcție de buget și preferințe personale. Prețurile unui costum ieftin pot varia între 300-500 lei. Pe când unul la comandă poate costa și peste 4000 de lei dacă este făcut de un designer faimos sau o casă de modă cu o reputație foarte bună.

Improvizezi o ținută elegantă cool

Dacă evenimentul nu este unul foarte pretențios cu dress code impus, atunci poți improviza ceva fără a cheltui mulți bani. O pereche de pantaloni chino sau chiar unii care imită pielea dacă se potrivesc stilului tău și o cămașă simplă albă sau neagră. Un sacou dintr-o stofă subție cu un croi mai casual poate fi compromisul aceptat dacă ținuta arată foarte bine. În picioare poți opta pentru ghete cu fermoar sau teniși dacă se potrivesc cu evenimentul. Caută cod de reducere Sinsay dacă trebuie să cumperi de urgență o pereche de pantaloni chino simpli sau o cămașă slim. Astfel nu îți va părea rău că le-ai purtat doar 1 dată.

Alege stilul boho

Dacă stilul tău este mai boem poți opta pentru o ținută lejeră cu pantaloni de in și cămăși lejere. Sigur că treuie să vezi dacă se potrivește cu locația și preferințele gazdelor evenimentului. Un alt aspect de luat în considerare este materialul în sine. Inul este destul de trasparent, astfel trebuie avut grijă la densitatea țesăturii și la lenjeria intimă aleasă pentru a nu produce un alt efect decât cel dorit. Ca și încălțăminte, cea mai bună opțiune ar fi mocasinii sau chiar sandale dacă este vorba de un eveniment pe plajă sau la o piscină.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *