Cum se transforma calitatile zodiilor in defecte - Sagetator-Pesti - Woman2woman.ro


Cum se transforma calitatile zodiilor in defecte – Sagetator-Pesti

By on April 21, 2014

mancare de post

Share Button

horoscop Sagetator-Capricorn-Varsator-Pesti

Prea mult strica si la fel se intampla cu insusirile pozitive, calitatile. Atunci cand acestea sunt mult prea evidente si un comportament, chiar si pozitiv, este exercitat timp indelungat, acesta are efectul invers si e perceput ca fiind ceva negativ. Incearca sa mananci doar miere zile in sir si vei simti pe propria piele de ce mai mult poate insemna curand prea mult.

Autor: Mihaela Dinu

Iata cum se transforma calitatile zodiilor in defecte:

Sagetator

Generos si vizionar, ar putea sa ii deranjeze prea mult pe cei care vor simti de fiecare data ca aceste calitati ale Sagetatorului subliniaza si mai mult faptul ca ei nu le poseda. In plus, firea vizionara l-ar putea face pe Sagetator sa para ca face presupuneri, iar hotararea si siguranta cu care va face acesta afirmatii va putea sai scoata din pepeni pe cei care nu il cunosc sau care s-au saturat ca acesta sa aiba mereu dreptate si sa stie primul ce se va intampla.

Capricorn

Simtul datoriei, organizarea, perseverenta, maturitatea si seriozitatea pot fi calitati de admirat, insa, totodata, pot fii percepute ca niste defecte greu de suportat de catre cei din jur. Sa ti se spuna mereu ca partenerul tau trebuie sa sa isi faca datoria fata de ceilalti cand tu ai atata nevoie de el sau lipsa umorului in anumite momente il pot face pe Capricorn extrem de enervant.

Varsator

Capacitate intelectuala este enorma, calitatile de comunicare nu pot trece neobservate, iar capacitate de a intelege notiuni abstracte este lesne de observat. Si atunci, de ce nu ar fi acestea perceputeca niste calitati? Ei bine, sa traiesti mereu cu o persoana care intelege si discuta despre cele mai incalcite notiuni poate fi obositor. La fel si nevoia de a invata in permanenta si de a impartasi noile cunostinte cu ceilalti. Acestea ii vor face pe cei din jur, care au nevoie de momente de relaxare, sa il evite.

Pesti

Pestii sunt extrem de sensibili, au capacitati paranormale si pot fi altruisti. Iar de multe ori, sensibilitatea exagerata poate da nastere unor simtaminte negative. Tot sensibilitatea exagerata ii poate face extrem de romantici, un romantism aproape de patetism. Pe langa sentimentalismul exagerat, prezenta capacitatilor paranormale pot da senzatia ca Pestii sunt ceva mai ciudati.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *