Cum sa alegi verigheta perfecta - Woman2woman.ro


Cum sa alegi verigheta perfecta

By on June 15, 2019
Share Button

Pe langa inelele de logodna, verighetele sunt probabil cele mai importante inele pe care le cumparam intr-o viata. Simbolul pe care il are verigheta este atat de puternic, incat alegerea inelului perfect pentru nunta devine o sarcina foarte importanta.

Exista multe decizii pe care un cuplu trebuie sa le ia in ceea ce priveste alegerea verighetelor. Astfel, partenerii trebuie sa aleaga tipul metalului, stilul, marimea si, deloc in ultimul rand, pretul.

Articolul care urmeaza va poate oferi o imagine de ansamblu asupra tuturor acestor optiuni.

Verighete Teilor – teilor.ro

Tipul de metal pentru verighete

In general, marea majoritate a cuplurilor aleg aurul ca metal din care sa fie facute verighetele, acesta putand fi aur alb sau aur galben intr-o varietate de karate – 10 karate, 14 karate sau 24 de carate.

Un alt tip de metal popular pentru verighete este platina, acesta devenind tot mai popular in ultimii ani. Verighetele de platina sunt mai valoroase decat cele de aur si, totodata, mult mai frumoase si mai rezistente. Desigur, si pretul este pe masura. Totusi, daca bugetul va permite, platina este o alegere excelenta pentru verighete.

Puteti vedea cateva sugestii pentru materiale la verighete Teilor.

Dimensiunea si stilul verighetelor

Daca porniti in cautarea verighetelor, o sa descoperiti repede ca exista o mare varietate de dimensiuni si de stiluri si ca aproape orice verigheta poate fi dimensionata pentru a se potrivi pe orice deget. Daca puteti gasi dimensiunea potrivita fara a mai fi nevoie de modificari, este mult mai bine, deoarece procesul de redimensionare a unui inel afecteaza in timp rezistenta acestuia.

In ceea ce priveste stilul, se poate alege dintr-o gama foarte bogata de modele unice si rafinate, atat pentru barbati cat si pentru femei. Este posibil chiar sa fiti coplesiti de varietatea acestora, iar alegerea sa devina foarte dificila. Unele verighete pot avea incorporate diamante sau alte pietre pretioase, iar partenerii pot alege, pentru un plus de unicitate, verigheta care sa aiba piatra lor zodiacala.

Daca vreti sa vedeti cateva stiluri de verighete, faceti click aici.

Pretul verighetelor

Un factor mai putin romantic in ceea ce priveste verighetele este pretul acestora. De obicei, pentru nunta avem un buget bine limitat si trebuie sa ne limitam la o suma bine stabilita pentru verighete. Exista insa si solutii pentru a obtine un pret mai bun. Astfel, puteti sa asteptati sfarsitul sezonului pentru a profita de reduceri mari si a obtine verigheta dorita la un pret mai mic sau puteti sa pastrati legatura cu comerciantii cu amanuntul care uneori au vanzari cu reduceri mari.

O alta metoda pentru a gasi verighetele la un pret mai mic este sa cautati pe internet oferta cea mai buna. Astfel, mergeti in magazinul de bijuterii, alegeti modelul si marimea si reveniti acasa pentru a cauta online aceleasi produse, fie pe site-ul aceluiasi magazin (e posibil ca online sa aiba un pret mai mic), fie pe alte site-uri de bijuterii.

Share Button

One Comment

  1. Tania

    June 23, 2019 at 7:19 pm

    Am gasit verighete superbe si deosebite si la Cellini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *