Cum poti sti daca si el te place – Woman2woman.ro

Cum poti sti daca si el te place

By on January 16, 2014
Share Button

Cum poti sti daca si el te placeTe simti atrasa si indragostita iremediabil de un baiat. Nu iti poti lua gandul de la el nici macar o secunda. Dar cum poti afla daca sentimentul este reciproc, daca te place sau daca trebuie sa te straduiesti sa il uiti?

Autor: Claudia Ilies

Crezi ca este greu sa afli ce gandeste despre tine? Fii atenta la comportamentul si gesturile lui si vei putea deslusi daca este interesat de tine.

  • Ai iesit la o cafea cu preferatul tau. Ii vorbesti, dar in tot acest timp el se uita mereu pe fereastra. Nu stii daca asteapta pe cineva, daca s-a plictisit sau este intimidat.
  • Cand isi ia la revedere de la tine, iti atinge usor bratul. Oare ce inseamna acest gest?  Te vede doar ca pe o amica buna sau simte nevoia sa te imbratiseze?
  • Te afli intr-un bar alaturi de prieteni comuni si realizezi ca iti place un baiat. Cum stii daca si tu ai reusit sa ii atragi atentia: te ignora in timp ce vorbeste cu un alt prieten, isi varsa paharul sau daca are o pozitie din care te poate privi in voie?
  • Stati de vorba intr-un oarecare loc iar el isi intinde picioarele. Crezi ca acest gest inseamna ca te place, ca sta astfel pentru ca are nevoie de o pozitie confortabila sau din alte motive?
  • Daca te intalnesti cu el si te opresti sa vorbiti, iti atinge mereu bratele sau parul. Ce crezi tu despre acest gest: ca este un mare pervers, ca vrea sa se puna in valoare sau ca vrea sa iti fie neplacut si  sa te faca sa renunti la el?
  • Cand vorbiti, ce detaliu te poate ajuta sa intelegi ca te place? Daca zambeste mult si fara rost, daca isi pierde cuvintele sau daca pupilele ii sunt dilatate?

Fara indoiala, tu esti indragostita. Farmecul lui, umorul, frumusetea…ti se pare ca ai gasit exact ce cautai. Cum poti fii sigura de sentimentele lui?

Share Button

Pages: 1 2 3 4 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *