Cum poate îmbunătăți un acoperiș valoarea casei tale - Woman2woman.ro


Cum poate îmbunătăți un acoperiș valoarea casei tale

By on June 17, 2021

mancare de post

Share Button

Știai că un nou acoperiș adaugă valoare unei evaluări? Mulți oameni trec cu vederea importanța acoperișului în a contribui la valoarea unei proprietăți. Acoperișul nu numai că îți protejează casa și tot ceea ce este în interior, dar este una dintre cele mai mari și mai evidente caracteristici pe care oamenii le văd atunci când se uită la o casa și formează o impresie asupra locuinței tale.

În funcție de circumstanțe, când vine vorba de reparatii acoperis, această acțiune poate fi o investiție demnă pentru a spori valoarea proprietății tale pe piața imobiliară. Acoperișul este crucial pentru integritatea structurii casei și este unul dintre cele mai fiabile și eficiente moduri de a contribui pozitiv la valoarea proprietății.

Atât cumpărătorii, cât și evaluatorii îți vor inspecta cu atenție acoperișul înainte de a estima valoarea casei și ceea ce sunt dispuși sau așteaptă să plătească. Când un evaluator compară două proprietăți similare, una cu un acoperiș recent restaurat și una cu un acoperiș mai vechi care nu a fost întreținut în mod corespunzător, proprietatea cu acoperișul mai nou, bine întreținut, va fi evaluat aproape sigur pentru o sumă mai mare. Însă poți apela oricând la o firmă specializată spre exemplu în reparatii acoperisuri Bucuresti pentru a te ajuta.

De fapt, un acoperiș prost întreținut poate dăuna valorii și percepțiilor cumpărătorilor asupra proprietății tale. Prin urmare, un acoperiș prost întreținut poate reduce valoarea unei case cu mai mult decât prețul pe care l-ar costa actualul proprietar să înlocuiască sau să actualizeze acoperișul. În schimb, un nou acoperiș va adăuga de obicei între 15 și 40% la valoarea proprietății tale.

Multe variabile contribuie exact la cât de mult un acoperiș nou va spori valoarea casei tale. Acestea includ:

1. Modernizările semnificative vor crește valoarea evaluată a casei mai dramatic decât modernizările mai mici. Proprietățile cu o gamă de prețuri mai mare vor câștiga mai multă valoare dintr-un acoperiș nou. Cumpărătorii din aceste cartiere se vor aștepta la un acoperiș de calitate mai bună și vor fi dispuși să plătească mai mult pentru o casă care nu va necesita un acoperiș nou la scurt timp după ce s-au mutat.

În concluzie, ignorarea pagubelor de pe acoperiș poate afecta cu adevărat valoarea proprietății tale. Cel mai bine este să îți menții acoperișul în stare bună, cu o întreținere regulată sau cu un montaj acoperis nou dacă starea acestuia s-a deteriorat semnificativ.

2. Mulți cumpărători potențiali acordă prioritate și caută să achiziționeze o proprietate cu un design elegant și cu un acoperiș aspectuos, precum cele oferite de o firma de constructii case la cheie. A avea un acoperiș bine întreținut sau a înlocui acoperișul vechi cu un acoperiș nou poate spori în mod semnificativ atractivitatea casei sau atractivitatea vizuală.

Dacă decizi să îți actualizezi acoperișul pentru a-l face mai comercializabil, este mai bine să alegi cu atenție un nou design. Actualizarea stilului, culorii sau materialului poate spori semnificativ atractivitatea sa estetică. În general, acoperișurile elegante care adaugă interes arhitectural vor spori valoarea unei case mai mult decât acoperișurile tradiționale, mai puțin distinctive, care costă mai puțin.

Dacă acoperișul este în stare proastă, restaurarea sau instalarea unui acoperiș nou va crește dramatic longevitatea acestuia. Cu cât investești mai mult în întreținerea continuă a acoperișului, cu atât este mai puțin probabil să ai nevoie să remediezi daunele structurale semnificative cu un acoperiș nou.

3. Un acoperiș nou, bine conceput, poate adăuga valoare proprietății tale prin îmbunătățirea eficienței energetice a casei. Mulți cumpărători caută o casă care a fost proiectată să fie cât mai eficientă din punct de vedere energetic și vor plăti mai mult pentru o casă care a fost proiectată să fie ecologică.

Deoarece acoperișurile pot varia în ceea ce privește eficiența lor energetică, merită să te întrebi: Ce material de acoperiș este cel mai potrivit pentru climatul local? Materialele de acoperiș eficiente din punct de vedere energetic, precum ceramică, ardezie, beton sau țiglă de piatră, ajută proprietatea să mențină o temperatură constantă și confortabilă.

Menținerea acoperișului va ajuta la prevenirea deteriorării cauzate de scurgeri, mucegai și dăunători. Fără întreținerea acoperișului, acesta se poate deteriora cu putregai sau dăunători care pot scădea valoarea casei.

Dacă acoperișul a fost deteriorat, casa ta va câștiga valoare odată ce aceste daune vor fi reparate de o firma de constructii. Este important să alegi un contractor bun pentru montaj acoperis în ale cărui competențe și acreditări ai încredere.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *