Cum iti pastrezi chipul tanar si stralucitor la orice varsta - Woman2woman.ro


Cum iti pastrezi chipul tanar si stralucitor la orice varsta

By on August 28, 2019

mancare de post

Share Button

Pe masura ce trece timpul, chipul si mainile noastre sunt principalele parti ale corpului care ne dau de gol adevarata varsta. Ridurile fine din jurul ochilor si de pe frunte incep sa-si faca aparitia, iar pielea de pe maini se poate pata si poate face loc semnelor imbatranirii premature. 

Ei bine, nu si daca apelam la specialisti pentru una dintre cele mai rapide si eficiente metode de tratament antiaging. Aceasta solutie este una perfecta pentru lupta impotriva ridurilor si pentru stoparea semnelor de imbatranire prematura. Iar principalul avantaj este acela ca acest tratament de lifting facial nici macar nu necesita interventia chirurgicala. Este o solutie in totalmente non-invaziva. 

Cum iti pastrezi chipul tanar si stralucitor la orice varsta

Cum iti pastrezi chipul tanar si stralucitor la orice varsta

Despre ce este vorba? 

Radiofrecventa faciala – un tratament revolutionar de lifting facial si o solutie pentru lupta impotriva ridurilor la orice varsta

Radiofrecventa faciala este una dintre cele mai noi tehnologii folosite in domeniul esteticii, in aria tratamentelor faciale antiaging. Si nu doar ca discutam despre o tehnica noua, ci si despre unul dintre cele mai cerute servicii in saloanele estetice la nivel global.  Iar acest lucru se datoreaza in principal efectelor vizibile chiar dupa prima sedinta. 

Efectele unui astfel de tratament sunt foarte bune, mai ales pe termen lung. Insa chiar si dupa prima sedinta va puteti bucura de unele beneficii. 

Iata principalele avantaje ale tratamentului prin radiofrecventa faciala! 

– efect instant si accelerat de lifting facial

– efecte antirid vizibile inca dupa prima sedinta de tratament efectuata 

– piele elastica si ferma pe termen lung, datorita stimularii productiei de elastina si colagen  

– niciun risc de infectie sau alergie in urma acestui tip de tratament 

Radiofrecventa este o metoda de lifting facial nonchirurgicala, non-invaziva si nedureroasa. Este recomandata persoanelor adulte, indiferent de varsta. Iar pacientii saloanelor din toata lumea spun ca senzatia din timpul tratamentului este ca o furnicatura, mai mult placuta decat dureroasa. Tratamentul nu creeaza niciun disconfort astfel, insa beneficiile sunt vizibile imediat dupa prima sedinta. 

Tratamentul contine mai multe etape, in cadrul carora se folosesc produse si aparaturi de ultima ora. Iar in fiecare salon profesional acest tratament este efectuat de personal calificat. 

Mai multe detalii despre aceasta revolutionara tehnica gasesti aici: radiofrecventa faciala – beneficii, contraindicatii si oferte.

Cat costa un astfel de tratament si cine a mai apelat la el?

Tratamentul este unul dintre cele mai cautate servicii in intreaga lume. Multe dintre vedete au iesit in fata si au recunoscut public, ba chiar au facut recomandari cu privire la acest tratament. 

Inainte sa afle de aceasta tehnica, unele vedete au platit sute de euro pe tot soiul de tratamente care nu au avut efect sau nu au conferit rezultatele asteptate. Insa, cu aceasta tehnica, rezultatele au fost satisfacatoare, indiferent de varsta pacientilor. Una dintre celebritatile care au incercat inca de la inceput acest tratament este Carla Sarkozy. Dar la fel de incantate de tratament au fost si vedetele autohtone, precum: Nicoleta Luciu, Iulia Albu sau celebra cantareata Nico.  

Nicoleta Luciu chiar declara pentru jurnalisti faptul ca se simte mai bine ca niciodata la cei peste 35 de ani, avand pielea unui bebelus. 

Iar pretul platit pentru o sedinta care sa-ti ofere asemenea beneficii nu este decat de 125 – 150 – 200 lei, in functie de salonul unde alegi sa iti faci acest tratament. Pentru a te asigura ca esti tratata asa cum trebuie si pentru a beneficia de rezultate, alege un salon care iti ofera ceva in plus pe langa simpla sedinta de radiofrecventa. 

Alege un salon profesional, care iti pune la dispozitie un specialist care sa te sfatuiasca si sa iti spuna de ce anume ai nevoie si cum te va putea ajuta. Vei putea primi sfaturi foarte utile si despre tratament, dar si despre perioada de ingrijire post-tratament. Daca nu vei respecta aceste sfaturi, sau mai rau, daca nu le vei primi de la un specialist, este posibil ca rezultatele tratamentului sa nu fie exact cele la care te-ai asteptat. 

Alege sa ai grija de tine si sa oferi chipului tau ceea ce e mai bun. Sansa de a zambi din nou si de a te bucura de un chip luminos si atractiv, la orice varsta, este mai aproape de tine acum, prin intermediul acestei tehnici e ultima ora. 

Bucura-te de beneficiile radiofrecventei faciale. E timpul sa incerci ceva nou, ceva recomandat de specialisti si de oameni cunoscuti din toata lumea: tratamentul de lifting facial revolutionar pe baza radiofrecventei!     

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *