Cum inlocuiesti perdelele si draperiile in functie de camera - Woman2woman.ro


Cum inlocuiesti perdelele si draperiile in functie de camera

By on February 20, 2020

mancare de post

Share Button

Uneori este bine sa faci cateva schimbari in locuinta ta precum sa rearanjezi mobila din living sau din camera. Acest lucru te poate ajuta sa te simti mai bine in locuinta ta. Totodata, te poti gandi sa faci si cateva schimbari de decor, cum ar fi sa inlocuiesti perdelele si draperiile. Iti oferim cateva sugestii despre modul in care poti sa faci aceste schimbari, in functie de fiecare incapere:

Cum inlocuiesti perdelele si a draperiile in functie de camera

Cum inlocuiesti perdelele si a draperiile in functie de camera

Perdele si draperii pentru sufragerie

Aceasta este camera unde primesti oaspetii si este destul de important cum anume o decorezi. Pentru a o face sa para frumoasa si primitoare, perdelele trebuie achizitionate in ton cu stilul mobilierului, al culori acestuia, dar si al peretilor. 

Un living spatios face posibila aplicarea a aproape oricarui material textil pe orice fereastra.  De exemplu perdelele austriace si scandinave, cu aspect elegant si cu imprimeuri luxoase sau perdele japoneze simple. Este recomandat sa alegi un model mai aerisit de perdele si draperii atunci cand camera de zi este plina cu obiecte decorative sau are pereti stralucitori.

Daca tapetul are o imprimare pronuntata, este mai bine sa optezi pentru perdelele intr-o singura culoare. In camerele cu o suprafata mare, poti opta pentru perdele care ajung pana la suprafata podelei. Cu toate acestea, daca camera de zi nu este atat de mare, modelele scurte vor fi o solutie buna. 

Perdele si draperii pentru dormitor

Schema de culori are cea mai mare importanta in aceasta camera, iar cea mai buna alegere ar fi nuantele intr-o singura paleta cu interiorul, care sa ofere o dispozitie calma. Poti alege dintre culori precum: bej, nisip, albastru, verde, etc. Este mai bine sa alegi tesaturi care nu sunt predispuse la praf si se curata usor. 

Perdele si draperii pentru bucatarie

In anul 2020 sunt in trend perdelele de bucatarie cusute din bumbac ce se curata destul de usor si ofera confort in incapere. Bucataria va capata astfel un aspect autentic, insa poate doresti ceva mai romantic si mai sofisticat. Astfel poti sa optezi pentru perdele cu volane sau cu diferite imagini si flori. Pentru o bucatarie cu o suprafata mica, este mai bine sa alegi perdele scurte pana in dreptul pervazului. Nu numai ca va fi cat se poate de practic, dar va transforma si interiorul bucatariei.

Vrei sa faci modificari in casa ta? Vrei sa aduci prospetime si culoare? Achizitioneaza perdele, draperii si jaluzele pentru locuinta ta, de pe insuladeperdele.ro cu 10% reducere si montaj gratuit. Foloseste la plasarea comenzii codul PERDELE2020 pentru a beneficia de acest discout la orice produs de interior, fara limita de valoare. Inca un lucru bine de stiut: poti suna la 0759 800 400, folosesti codul PERDELE2020 si programezi o masuratoare cu prezentare de mostre la tine acasa.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *