Cum alegi rochii pentru femei plinute si scunde? - Woman2woman.ro


Cum alegi rochii pentru femei plinute si scunde?

By on mai 25, 2023

mancare de post

Share Button

Există o mulțime de concepții greșite conform cărora femeile plinuțe sunt întotdeauna înalte. Îmbrăcămintea pentru femeile plinuțe a parcurs un drum lung. Dar există încă o nevoie ca mărcile de mărime mare și moda să se adapteze.

Cum faci o alegere bună pentru a flata silueta?

Atunci când vine vorba de alegerea unei rochii pentru femei plinute și scunde trebuie ținut cont de forma corpului. Da, chiar si un corp ”plinuț” este diferit de un altul.

 

Rochii maxi 

Poartă rochii maxi cu decolteu în V cu imprimeuri florale frumoase pentru a arăta cel mai bine primăvara.

De asemenea, poți purta o rochie în formă de A și evazată și să o accesorizezi cu o curea. Acest lucru este foarte substanțial și nu te copleșește. Ca femeie minionă de mărime plus, asigură-te că porți rochii cu o densitate mică până la medie de modele.

 

Rochii fluide

Cele mai bune imprimeuri atunci când ești scund și plinuț sunt cele care sunt aliniate tipului tău de corp. Dacă ai o formă de corp dreptunghiulară, ar trebui să rămâi cu imprimeuri geometrice precum carouri.

Modelul Gingham este frumos, fără efort și cel mai bun pentru vară sau primăvară. Pentru un corp în formă scurtă și rotundă, asigură-te că găsești rochii care sunt fluide. Alege un kit unghii gel care să îți subțieze forma mâinii și să-ți completeze look-ul.

 

Rochii petrecute

Poartă rochii petrecute dacă ai bust mai mare pentru a-ți accentua formele și a-ți defini talia. Rochiile petrecute sunt grozave pentru a crea o talie mai bine definită. Pentru toate femeile de mărime plus cu bust mai mare, acestea vor fi cele mai bune prietene ale tale. Iar pentru a îmbunătăți look-ul, folosește palete machiaj care să nu estompeze rochia.

Când porți rochii petrecute, vei vedea că acesta creează o formă de V pe trunchi, care atrage privirea de la umeri către centrul corpului. În mod automat, păcălește ochiul să creadă că ai o talie mai îngustă.

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *