Cum alegi parfumurile in functie de anotimp – Woman2woman.ro

Cum alegi parfumurile in functie de anotimp

By on March 28, 2018
Share Button

Parfumul este timbrul personal al fiecaruia dintre noi. Este tusa personala dupa care suntem recunoscuti, asta in cazul in care suntem fideli unui singur tip de parfum. Coco Chanel spunea ca o femeie care nu poarta parfum este o femeie fara viitor. Asa ca, dragile noastre, hai sa vedem cum alegem parfumul in functie de anotimp.

Cum alegi parfumurile in functie de anotimp

Cum alegi parfumurile in functie de anotimp

Anotimpul este un factor decisiv in alegerea parfumului. Caldura face ca parfumul sa se evapore mai repede, pe cand o temperature scazuta nu-i permite sa fie la fel de intens. Din acest motiv trebuie sa-ti alegi cu grija parfumul pe care-l poti vara si parfumul pe care-l vei purta iarna.

Noi iti recomandam ca fiecare anotimp sa aiba parfumul lui care sa-ti surprinda personalitatea si care sa-ti ofere un miros divin.

Uite cateva criterii dupa care sa-ti alegi parfumul in functie de anotimp:

  • Primavara vine cu mirosuri de proaspat, de… verde. Mirosul este unul fresh, de menta, busuioc, flori de portocal
  • Vara are miros de flori. Alege parfumuri care sa nu innece, parfumuri fresh cu arome de iasomie, trandafir, bergamonta. Nu folosi parfumul in exces. Un singur puf este suficient.
  • Toamna vine cu miros de lemn. Temperaturile mai scazute permit purtarea unor parfumuri cu mirosuri mai puternice, cu note de lemn de santal, vetiver, paciuli, chihlimbar sau licheni.
  • Iarna, pentru ca temperaturile sunt cele mai joase, parfumul poate fi unul patrunzator pentru ca nu devine deranjant. Aromele sunt orientale, de vanilie, scortisoara, chihlimbar sau mirodenii

Un parfum pentru perioadele calde este Jean Paul Gaultier – Scandal. Parfumul Scandal  a fost lansat in iunie 2017.

Acest parfum, in timpul zilei are un miros de miere combinat cu gardenia si portocala rosie, iar in timpul noptii, un miros sensual de miere combinat cu paciuli.  Scandal de la Gaultier vrea sa sparga cliseele, oferind ceva modern si, in acelasi timp, puternic si elegant.

Sticla transparenta are ca si elemente de senzatie doua picioare de femeie pe capac

Este primul parfum creat in colaborare cu cei de la Puig. Se doreste a se pastra ADN-ul parfumurilor Gaultier, dar sa se renunte la editiile limitate. Scopul este sa se creeze un parfum aromatic, festiv, sexy si amuzant.

Daca ti-am starnit curiozitatea, incearca si tu parfumurile propuse de noi, pe care le poti achizitiona de pe http://www.evero.ro. Orice zi reprezinta o buna ocazie in care sa iti faci un cadou, sa iti rasfati simturile si sa experimentezi arome noi, care te vor face sa te simti feminina si puternica.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *