Culori vii in garderoba de sezon - Woman2woman.ro

Culori vii in garderoba de sezon

By on May 30, 2019
Share Button

Desi startul culorilor din acest sezon s-a dat cu ceva vreme in urma, printre noi mai sunt femei care inca sunt in cautarea tendintelor si a combinatiilor cromatice recomandate anul acesta. Pentru ele, dar nu numai, vom vorbi un pic despre culorile garderobei de sezon si paleta cromatica in care ar trebui sa ne incadram pentru a fi in pas cu moda.

Din fericire, anul acesta lucrurile sunt cat se poate de simple si se pare ca paleta de culori se poate reduce la 5 culori de baza, coraiul fiind decretata culoarea anului. In rest, se va merge pe culori complementare si pe un echilibru placut obtinut prin combinarea neasteptata a culorilor reci cu nuantele calde, aproape fierbinti de roz, portocaliu sau rosu.

Sursa foto: fashionsense.ro

Corai – culoarea de baza in acest sezon

Coraiul este o nuanta calda si placuta de portocaliu. Pentru sezonul de vara, aceasta culoare vibranta are un potential enorm, oferindu-ne perspective incantatoare. Ne si putem imagina rochiile de vara vaporoase, delicate, cu o tenta ingenua, dar si camasile cu maneca lunga sau scurta in aceasta culoare perfecta pentru orice tip de ten sau bronz.

Turmeric – o culoare plina de energie

Mergem mai departe cu paleta de culori de sezon si ajungem la turmeric, o alta nuanta de portocaliu, dar una foarte intensa. Este o culoare vie, energizanta, aproape febrila. Iti garantam ca o singura piesa in aceasta culoare va fi de ajuns ca sa atragi toata atentia atentia asupra ta. Se poate combina foarte bine cu o culoare rece, de contrast, cum ar fi negru.

Sursa foto: fashionsense.ro

Lemon – o culoare luminoasa

Ce poate fi mai luminos si mai cald decat o piesa vestimentara in culoarea aceasta? Raspunsul ar putea fi soarele sau, de ce nu, prezenta ta. Lemon este o nuanta de galben, una dulce, placuta, usor de armonizat cu tentele reci, sobre. Se preteaza foarte bine pentru o bluzita sau o camasuta diafana din voal sau din satin.

Rose – parfumat ca o petala de trandafir

Am ajuns la o culoare care parca este parfumata. Delicatetea si gingasia tinutelor in aceasta culoare, sau care contin aceasta culoare, este greu de egalat. Imaginati-va cum ati arata intr-o tinuta cu o croiala lejera, moderna, in nuanta aceasta blanda de roz. Este o culoare placuta, usor de purtat atat la o tinuta pentru birou, cat si la una pentru strada.

Albastru regal – culoarea de contrast

Am ajuns si la culorile reci din paleta acestui an si vom incepe cu acest albastru regal. Este o culoare cu personalitate, fascinanta care nu va trece neobservata in nici un context. Ea vine sa creeze un contrast puternic, aproape brutal cu toate culorile calde de care am vorbit mai sus. Cu toate acestea, trebuie sa ai in garderoba ta cel putin o piesa in aceasta culoare princiala. Poate fi o bluza din voal sau, de ce nu, o rochie peste genunchi.

Sursa foto: fashionsense.ro

Verdele – culoarea renasterii

Da, anul acesta ar fi bine sa nu uiti de verde, un verde asemanator frunzelor curate de primavara. Verdele acela care pare sa zambeasca, care sopteste, care nu sare in ochi. Este o culoare optimista care se poate armoniza cu succes in combinatii cu alte culori calde. Este o culoare perfecta de contrast intr-un imprimeu multicolor cu dungi.

Combinatiile de culori – posibilitati nelimitate

Anul acesta se vor purta cu succes si combinatiile de culori vii, electrizante. Astfel, imprimeurile multicolore in culori calde alaturi de culori reci, cu dungi sau cu flori, vor fi la mare voga. Nu te sfii sa incerci sa combini turmericul cu negru, sau rose-ul cu albastru regal – efectul va fi electizant.

Sursa foto: fashionsense.ro
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *