Cristina Oncescu - pastel, speaker la conferinta Femei de cariera - Woman2woman.ro


Cristina Oncescu – pastel, speaker la conferinta Femei de cariera

By on November 15, 2016
Share Button

crisina-oncescu-pasel-2

Pasionata de comunicare si de tot ceea ce este nou, Cristina Oncescu (senior strategic planner al agentiei pastel) a avut ocazia sa interactioneze si sa colaboreze cu oameni din domenii si departamente diferite. Astfel,  in cadrul conferintei, ne va vorbi despre ce a invatat ea despre cariera si meseria bine facuta de la ospatarii hotelului Belvedere din Olimp.

Cristina este senior strategic planner in cadrul agentiei pastel si are 22 de ani de experienta in publicitate, dintre care 14 la Client Service si 8 la Strategie.

Inscrie-te la eveniment si vino sa afli cele mai utile informatii de care ai nevoie in cariera si in business, in general. Inscrie-te completand acest formular pentru a putea participa GRATUIT. Locurile sunt limitate. 

cover603x200-var2-n

Conferinta este sustinuta de sponsorul principal, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), de sponsorii secundari, AI PR!, Himalaya Wellness, ECC Romania (Centrul European al Consumatorilor din Romania), SEOmark.ro, dar si de partenerul media principal, Acasa.ro, de partenerii media secundari, Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising, Ziare.com si de blogurile partenere, DianaSolomon.wordpress.com, PRcafe.ro si ralucauluiteanu.eu.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *