Cristina Obreja, doctorul care a adus stomatologia bilogică laser în România, premiat în cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle - Woman2woman.ro


Cristina Obreja, doctorul care a adus stomatologia bilogică laser în România, premiat în cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle

By on august 3, 2022

mancare de post

Share Button

Pe 26 iulie, în cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle, sănătatea, frumuseţea şi grija s-au întâlnit sub acelaşi acoperiş! 

Gala anuală, care premiază succesul în domenii cheie ale stării de bine și-a desemnat câștigătorii la Royal Palace Ballroom. Au fot premiate branduri de top si personalități cu povești fascinante.

Pe 26 iulie, în cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle, sănătatea, frumuseţea şi grija s-au întâlnit sub acelaşi acoperiş!  Gala anuală, care premiază succesul în domenii cheie ale stării de bine și-a desemnat câștigătorii la Royal Palace Ballroom. Au fot premiate branduri de top si personalități cu povești fascinante. Dr. Cristina Obreja, fondatoarea Life Dental Spa, a fost premiată cu premiul Ambasador al Stomatologiei Biologice Laser în România. Dr. Cristina Obreja a pus bazele stomatologiei biologice în România a dezvoltat un protocol holistic de tratament cu laser al parodontozei.  Abilitățile sale ca medic nu vin doar din aplicarea celor învățate în anii de școală, ci din faptul că dincolo de tratamentele convenționale, Dr. Cristina Obreja a căutat să aducă pacienților săi o altfel de abordare a sănătății. Viziunea clinicilor de stomatologie biologică Life Dental Spa a fost mereu crearea unui spațiu unde oamenii găsesc vindecare și li se redă frumusețea din interior, spre exterior. Stomatologia biologică tratează cauzele, nu doar simptomele, prin intermediul ultratehnologiei viitorului: laserul dentar. Stomatologia biologică tratează oameni, nu doar dinți. Se întâmplă în cadrul lanțului de clinici stomatologice pe care le-a fondat, Life Dental Spa, acolo unde stomatologia viitorului este adusă în prezent. Ce înseamnă asta? Că ne putem lua adio de la teamă, durere și de la lungile perioade de recuperare după diverse proceduri dentare. Life Dental Spa, care funcționează și în regim de franciză, a devenit afacerea la cheie din România cu cea mai mare marjă de profit.  “Împreună vreau să schimbăm paradigma în stomatologia românească, să înțelegem că se poate și o stomatologie fără durere, minim invazivă, bazată pe concepte biologice… O stomatologie care pune în centrul atenției pacientul! Am creat un protocol complex, ce include identificarea și eliminarea cauzelor bolii, tratamentul efectiv cu mai multe tipuri de laser și fără chiuretă ori anestezie și o serie de recomandări în ceea ce privește întreținerea rezultatelor după tratament. Acest protocol este unul original (Protocol holistic de tratare a parodontozei) și are rezultate excelente atât imediate cât și pe termen lung, de stopare a evoluției bolii.”, Dr. Cristina Obreja.  Life Dental Spa este rețeaua de clinici dentare cu cea mai explozivă creștere din domeniu în ultimii doi ani. Modelul de business care este o franciză hibrid, a devenit afacerea la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România.

Dr. Cristina Obreja, fondatoarea Life Dental Spa, a fost premiată cu premiul Ambasador al Stomatologiei Biologice Laser în România.

Dr. Cristina Obreja a pus bazele stomatologiei biologice în România a dezvoltat un protocol holistic de tratament cu laser al parodontozei.  Abilitățile sale ca medic nu vin doar din aplicarea celor învățate în anii de școală, ci din faptul că dincolo de tratamentele convenționale, Dr. Cristina Obreja a căutat să aducă pacienților săi o altfel de abordare a sănătății. Viziunea clinicilor de stomatologie biologică Life Dental Spa a fost mereu crearea unui spațiu unde oamenii găsesc vindecare și li se redă frumusețea din interior, spre exterior.

Stomatologia biologică tratează cauzele, nu doar simptomele, prin intermediul ultratehnologiei viitorului: laserul dentar. Stomatologia biologică tratează oameni, nu doar dinți. Se întâmplă în cadrul lanțului de clinici stomatologice pe care le-a fondat, Life Dental Spa, acolo unde stomatologia viitorului este adusă în prezent. Ce înseamnă asta? Că ne putem lua adio de la teamă, durere și de la lungile perioade de recuperare după diverse proceduri dentare. Life Dental Spa, care funcționează și în regim de franciză, a devenit afacerea la cheie din România cu cea mai mare marjă de profit. 

“Împreună vreau să schimbăm paradigma în stomatologia românească, să înțelegem că se poate și o stomatologie fără durere, minim invazivă, bazată pe concepte biologice… O stomatologie care pune în centrul atenției pacientul! Am creat un protocol complex, ce include identificarea și eliminarea cauzelor bolii, tratamentul efectiv cu mai multe tipuri de laser și fără chiuretă ori anestezie și o serie de recomandări în ceea ce privește întreținerea rezultatelor după tratament. Acest protocol este unul original (Protocol holistic de tratare a parodontozei) și are rezultate excelente atât imediate cât și pe termen lung, de stopare a evoluției bolii.”, Dr. Cristina Obreja. 

Life Dental Spa este rețeaua de clinici dentare cu cea mai explozivă creștere din domeniu în ultimii doi ani. Modelul de business care este o franciză hibrid, a devenit afacerea la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *