CONCURS: Castiga un voucher in valoare de 100 RON, valabil in magazinul smuff.ro - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un voucher in valoare de 100 RON, valabil in magazinul smuff.ro

By on March 7, 2019

mancare de post

Share Button

Primavara a sosit, iar noi consideram ca aceasta perioada este perfecta pentru a sarbatori. Dupa cum stii, am lansat recent canalul nostru de retete culinare Woman2Woman.ro pe YouTube. Iar astazi am gasit o noua ocazie buna sa te invitam sa-l descoperi sau sa il redescoperi.

Intra pe  pagina noastra de youtube, Retete culinare Woman2Woman – AICI, aboneaza-te (daca nu ai facut-o deja) si participa la concursul nostru.

PREMII: Poti castiga un Voucher in valoare de 100 RON sau un voucher de 10% reducere de la smuff.ro

Concurs-retete-martie

ATENTIE: Primii 20 de inscrisi vor primi vouchere cu 10% reducere pentru cumparaturi pe site-ul smuff.ro. Pentru a participa la castigarea garantata a acestui voucher trebuie sa lasi un comentariu si in pagina articolului din site (adica pe aceasta pagina, la sectiunea comentarii).

Cum participi

Inscrie-te la concursul nostru respectand cei 2 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Aboneaza-te la canalul nostru de youtube aici (daca nu ai facut-o deja)

Important: abonamentul tau trebuie sa fie vizibil, asa incat sa vedem ca ai indeplinit conditiile. Afla mai multe despre cum iti faci abonamentele vizibile aici

PASUL 2 -Lasa un comentariu la reteta preferata de pe canalul nostru Retete culinare Woman2Woman (in pagina retetei de pe YouTube).   In comentariul de pe youtube raspunde la intrebarea: De ce preferi aceasta reteta?

Cel mai creativ si interesant raspuns va castiga voucherul cadou de 100 RON pus la dispozitie de smuff.ro.

Daca vrei sa primesti si un voucher de 10% reducere, nu uita sa lasi un comentariu si in aceasta pagina.

Doar participantii care au parcurs ambii pasi pot intra in cursa pentru premiu!

Voucherul poate fi folosit pentru a cumpara orice produse de pe site-ul smuff.ro. La fel si cele 20 de vouchere cu 10% reducere, pe care le vom oferi primilor 20 inscrisi la concurs si care se inscriu si in pagina acestui articol.

Voucherul este valabil cel mult 30 de zile de la data anuntarii castigatorului, iar acesta nu se poate schimba cu valoarea sa in bani.

Cine si cum castiga

Asa cum am zis, doar participantii care respecta cei doi pasi specificati mai sus vor intra in cursa pentru premii. Voucherul de 100 RON va fi oferit persoanei care scrie cel mai creativ si interesant raspuns la intrebarea concursului. Iar primii 20 inscrisi (care vor lasa un comentariu si in aceasta pagina) vor primi cele 20 de vouchere cu 10% reducere la cumparaturi pe site-ul smuff.ro.

Nu uita, pentru a castiga trebuie sa te abonezi la canalul nostru – Retete culinare Woman2Woman (daca nu ai facut-o deja). De asemenea, daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi retete postate pe canal si vrei sa fii primul care le vede, da click si pe clopotel, pentru a primi notificarile noastre.

Participare:

Perioada in care se desfasoara concursul este 7 – 21 martie 2019.

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina, printr-un comentariu la acest articol. De asemenea, va fi anuntat si printr-un raspuns la comentariul castigator de pe canalul Retete Culinare Woman2Woman pe YouTube, pana la data de 25 martie 2019.

IMPORTANT!

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte toate cerintele specificate in sectiunea “Cum Participi”

**Pentru a fi eligibil, castigatorul trebuie sa raspunda la comentariul in care este anuntat ca a castigat, in maxim 72 de ore de la postarea anuntului. In caz contrar, castigatorul poate pierde premiul.

***Participantii care introduc comentarii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

Share Button

3 Comments

 1. Mihaela Dinu

  March 25, 2019 at 8:38 am

  Va multumim tuturor pentru participarea la concurs. Castigatoarea este Komjatszegi Bianca. Felicitari!
  Iata mai jos comentariul:
  Cu gem de prune si nuci! Maxim de bun, extraordinlingura! Nemaipolonic! I-am dat linkul si colegei de camera…sa vada de ce nu mai este gem in frigider :D

 2. Corina

  March 17, 2019 at 12:41 am

  Felicitări pentru concurs! Succes tuturor participanților!

  • Mihaela Dinu

   March 25, 2019 at 8:43 am

   Buna ziua. Aveti un voucher de 10% discount la urmatoarea comanda de pe smuff.ro. Ne puteti contacta pentru detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *