CONCURS: Castiga un voucher in valoare de 100 RON la LaserMaxx - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un voucher in valoare de 100 RON la LaserMaxx

By on noiembrie 1, 2015

mancare de post

Share Button

Woman2Woman.ro si Lasermaxx.ro te invita sa participi la concurs. Castiga un voucher in valoare de 100 RON la Lasermaxx.

LaserMaxxCastiga un voucher oferit de Lasermaxx.ro

Premiu: un voucher in valoare de 100 RON, oferit de LaserMaxx.ro. Voucherul poate fi utilizat de luni pana vineri pentru participarea la jocul Laser tag sau achizitionarea de fise la jocurile din Zona arcade, in oricare din cele doua locatii LaserMaxx.ro (AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center).

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro: aici

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook LaserMaxx aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea concursului – “Ce avantaje iti aduc jocurile oferite de Lasermaxx?”,  printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 1  – 7 noiembrie 2015.

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul constand intr- un voucher de 100 RON oferit de LaserMaxx.ro.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 10 noiembrie 2015.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

14 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *