Cocktail: Mar umplut cu miez de lapte - Woman2woman.ro


Cocktail: Mar umplut cu miez de lapte

By on aprilie 17, 2013

mancare de post

Share Button

mar umplut cu crema de branzaDeserturile gustoase si surprinzatoare in ceea ce priveste aspectului vizual si prezentarea sunt intotdeauna apreciate. Asa ca iata o reteta delicioasa si aspectuoasa, „Cocktail: Mar umplut cu miez de lapte”, pe care o poti prepara in 5 minute.

Autor: Mihaela Dinu

De altfel, aceasta este o reteta pe care o poti folosi atunci cand vrei sa iti impresionezi invitatii sau cand vrei un desert rapid.

In orice moment il vei savura, cu siguranta te va face sa te simti la fel ca in vacanta.

Ingrediente:

– miez de lapte Delaco
– mere
– fructe confiate
– banana
– miere
– lamaie si portocala pentru ornat
– 1 galbenus de ou

Timp de preparare: 5 min/cocktail

Crema de branza

Mixeaza un pachet de miez de lapte Delaco cu doua lingurile de miere si o banana. Apoi, adauga fructele confiate taiate cubulete. Amesteca intreaga compozitie cu o lingura, pana la omogenizare. Pentru o consistenta mai cremoasa si o aroma diferita, poti adauga un galbenus crud.

Merele

Taie merele in jumatate, apoi curata-le bine in interior. Indeparteaza atat cotorul cu seminte, cat si miezul. De asemenea, asigura-te ca ai inlaturat toate partile care nu se consuma, inclusiv codita.

Umbreluta

Taie varful portocalelor, astfel incat sa obtii capacele de circa doi centimetri grosime. Apoi infige o scobitoare in partea interioara a acestora, chiar la jumatate. Astfel, umbreluta e gata de asezat in paharul de cocktail.

Cocktail: Mar umplut cu crema de branza

Umple merele cu crema de branza si fructe, aseaza-le pe o farfurie si fixeaza umbrelutele in fiecare mar folosit drept pahar de cocktail. Pentru a avea stabilitate mai mare, poti fixa umbrelutele in marginea marului, folosind varful ascutit al scobitorii. Apoi aseaza o felie sau doua de lamaie peste marginea „paharului”.

Cocktail-urile sunt gata de servit!

mar umplut cu crema de branza

Pofta buna!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *