Coafuri fara varsta – Woman2woman.ro

Coafuri fara varsta

By on May 29, 2019
Share Button

Este minunat faptul ca exista coafuri si tunsori clasice care nu au dezamagit niciodata si care nu mai au nevoie sa fie testate pentru a se incadra in categoria coafurilor fara varsta. Astfel, chiar si dupa un deceniu, acestea au ramas pe lista coafurilor feminine si de succes si vor fi pentru mult timp in acest loc. Vorbim aici despre tunsorile si coafurile clasice, pentru par scurt, mediu sau lung, care nu vor fi niciodata detronate de nici o coafura moderna, trecatoare.

Poti vedea chiar mai jos care sunt aceste coafuri fara varsta:

Coafura Pixie

Prima in lista coafurilor fara varsta, este coafura Pixie, adorata de Audrey Hepburn, dar si de Mia Farrow. Este o coafura sic, eleganta, feminina si, putem spune, eterna. Acesata se poate realiza pe parul scurt, dar si pe parul de lungime medie. O poti regasi in lista coafurilor pentru par mediu, mereu la moda.

Coafura Pixie
Coafura Pixie

Clasicul Bob

Sunt sigura ca orice femeie a fost tentata, cel putin o data, sa incerce clasicul bob. Se afla pe locul doi pe lista coafurilor fara varsta si nu va putea fi niciodata detronata. Simpla, eleganta, foarte feminina, se poate adapta usor oricarui trend. O simpla taietura oblica si asimetrica, o poate transforma in cea mai in trend coafura posibila.

Clasicul Bob
Clasicul Bob

Coada de cal

Pentru zilele in care parul se pare ca nu vrea sa stea in nici un fel, coada de cal ramane o coafura fara varsta. Pe langa faptul ca se realizeaza foarte usor, aceasta aduce un plus de tinerete si farmec. Pentru eleganta, coada se va prinde cat mai jos, spre ceafa sau la baza gatului, iar pentru un look tineresc, coada se va prinde in varful capului. Aceasta coafura se poate realiza doar daca parul poate sa ajunga cel putin pana la umeri.

Coada de cal
Coada de cal

Cocurile clasice

Mergem mai departe cu lista coafurilor fara varsta si ne oprim la binecunoscutul coc. Este o coafura care se poate realiza pe un par mediu sau lung, cu un potential enorm in ceea ce priveste forma, aspectul (care poate fi usor neglijent cazut intr-o parte, ridicat ferm in crestetul capului, cazut pe ceafa, etc) sau accesoriile cu care poate fi asezonat.

Cocurile clasice
Cocurile clasice

Coafurile cu bucle

Buclele au fost intotdeauna un atuu al feminitatii si al frumusetii, fiind primele pe lista in cazul ocaziilor festive la care iti doresti sa fii cat mai atragatoare, stilata si eleganta. Ele se pot realiza pe par lung, mediu sau scurt, pot fi foarte ferme, proeminente si vizibile sau in mod voit, lejere. Este o coafura fara varsta care se poate face cu ajutorul bigudiurilor de diverse dimensiuni, obtinand de fiecare data un alt tip de bucla.

Coafurile cu bucle
Coafurile cu bucle

Coafurile cu impletituri

Aceste coafuri se pot realiza pe un par mediu sau lung si sunt mereu in voga. Impletiturile de diverse forme si directii se pot prinde cu agarafe in infinite combinatii pline de feminitate. E nevoie doar de putina imaginatie si, desigur, de un par cat mai sanatos si mai stralucitor.

Coafurile cu impletituri
Coafurile cu impletituri

Coafurile cu volum

Volumul coafurilor se poate obtine prin bigudarea parului, prin tapare sau pentru un volum mai mare, prin ambele metode. Coafurile cu volum au fost si vor fi mereu la moda. Ele nu pot trece neobservate si, daca ai optat pentru o astfel de coafura, poti sa fii sigura ca vei atrage toate privirile.

Coafurile cu volum
Coafurile cu volum

Coafurile romantice sau nude

Vom incheia lista coafurilor fara varsta cu aceste coafuri ingenue, simple, elegante, potrivite pentru orice varsta. Ele se pot adapta usor oricarui tip de eveniment, prin asezonarea cu accesoriile potrivite. Astfel, ce poate fi mai furmos si mai potrivit pentru un botez decat un par lung lasat sa curga pe spate si o coronita din flori naturale, mici?

Coafurile romantice sau nude
Coafurile romantice sau nude

Aranjarea parului a fost intotdeauna un lucru important pentru femeile care se respecta, dar nu trebuie uitat ca, oricat de frumos ar fi coafat sau tuns parul, acesta trebuie sa ramana mereu curat, sanatos si stralucitor. Asadar, daca vrem sa ne putem bucura mereu de o coafura fara varsta, vom acorda atentie sporita intretinerii acestei podoabe.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *