Cheia succesului in organizarea de evenimente. Iata ce trebuie sa stii inainte de a organiza un eveniment corporate! - Woman2woman.ro


Cheia succesului in organizarea de evenimente. Iata ce trebuie sa stii inainte de a organiza un eveniment corporate!

By on February 25, 2019
Share Button

Organizarea de evenimente este o afacere in continua crestere In Romania. De la an la an, tara noastra devine un adevarat teren de dezvoltare in ceea ce priveste organizarea evenimentelor. Din ce in ce mai multe conferinte de specialitate in diverse domenii se dezvolta in marile orase din Romania. Iar sectoarele precum IT, tursim, HR si Consultanta sunt printre primele domenii care activeaza si isi fac simtita prezenta tot mai puternic in nisa organizarii de evenimente corporate.

Cheia succesului in organizarea de evenimente. Iata ce trebuie sa stii inainte de a organiza un eveniment corporate!
Cheia succesului in organizarea de evenimente. Iata ce trebuie sa stii inainte de a organiza un eveniment corporate!

Care este cheia unui eveniment de succes?

Daca iti doresti un eveniment corporate de succes, in cadrul caruia sa-ti prezinti un nou produs gata de lansare sau poate sa faci un training de vanzari cu echipa, succesul este reprezentant in primul rand de locatia aleasa.

Locul ales pentru a desfasura un eveniment poate determina succesul sau esecul acestuia inca din primele minute. Gandeste-te ca un eveniment corporate reuneste partenerii firmei, poate chiar si alti oameni influenti din mediul de business, participanti din exterior si uneori chiar reprezentanti ai institutiilor de presa. Ce conditii le poti oferi acestora pentru a-i determina sa participe la evenimentul tau? Ce parere le vei forma cu privire la aranjamentele si designul din sala de conferinta? Ce vor spune acestia despre meniul din pauza de pranz? Vor fi multumiti de facilitatile oferite in unitatea de cazare, daca evenimentul presupune prezenta de-a lungul mai multor zile?

Toate aceste intrebari sunt foarte importante atunci cand te gandesti sa inviti anumiti oameni la evenimentul organizat de tine.

Ba chiar si in cazul in care evenimentul desfasurat se adreseaza doar echipei interne din cadrul companiei, tot trebuie sa iei in calcul facilitatile oferite membrilor, confortul si ambientul creat in cadrul evenimentului. Asta daca doresti sa fii perceput ca un adevarat profesionist.

Ce vor spune colegii tai de echipa despre evenimentul tau, dupa ce acesta se va incheia? Ce impresie vei lasa in ochii partenerilor de afaceri?

Raspunsurile la aceste intrebari iti pot oferi indicii daca evenimentul tau va fi un succes sau daca ar fi cazul sa iti regandesti strategia de organizare evenimente. Iar dupa primul eveniment desfasurat, vei vedea ca, in mare parte, fiecare invitat isi formeaza parerea despre un eveniment inca din primele minute de la pasirea in sala in care va avea loc acesta.

Cum a fost intampinat? Cum arata sala si cum sunt dispuse locurile? Atentia la detalii si priceperea in ceea ce priveste organizarea mediului in care se va desfasura evenimentul si nu numai. Toate acestea il vor ajuta sa-si formeze o prima impresie, chiar inainte de a incepe actiunea propriu-zisa.

Vrei ca locatia aleasa pentru evenimentul tau sa te ajute sa impresionezi din primul minut invitatii?

Asadar, vrei ca locatia evenimentului tau sa fie una exclusivista, care sa dea impresia pe care o astepti din partea tuturor invitatilor? Vrei sa fii perceput ca un profesionist, ca un om atent la orice detaliu si axat pe oferirea tuturor conditiilor pentru invitatii tai in cadrul oricarui eveniment?

Sfaturile specialistilor sunt simple in aceasta directie: alege sa lucrezi cu profesionisti in domeniu, o echipa de oameni cu experienta in organizarea de evenimente, dar si o locatie care sa lase o impresie placuta oaspetilor tai.

O locatie precum aceasta ar putea fi alegerea ideala. Un loc in care invitatii la eveniment se vor simti confortabil. Un loc in care vor simti ca sunt tratati asa cum se cuvinte si in care se vor bucura de facilitati si de confortul necesar.

Alege locatia potrivita pentru evenimentul tau: locul in care invitatii vor dori sa revina de fiecare data, cu prima ocazie pe care o vor avea!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *