Cel mai bun echipament de fitness pentru acasa - Woman2woman.ro


Cel mai bun echipament de fitness pentru acasa

By on April 16, 2020

mancare de post

Share Button

Pandemia ne-a obligat pe toate sa ne schimbam obiceiurile si stilul de viata si, cu siguranta, ai constatat ca dupa doar doua saptamani de izolare si sedentarism, organismul a inceput sa se resimta. Iata de ce, in aceasta perioada, mentinerea corpului si a mintii in miscare devine si mai importanta pentru sanatatea fizica si emotionala.

Din fericire, datorita retelelor de socializare avem acces direct la formatorii de fitness, multi dintre acestia incepand cursuri in direct. Scopul este sa ajute oamenii sa ramana conectati in timpul pandemiei, dar si sa mentina o rutina benefica de exercitii.

Avantajele exercitiilor fizice

Exercitiile fizice sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii fizice si mentale:

  • Imbunatatesc starea de spirit;
  • Amelioreaza anxietatea si stresul;
  • Imbunatatesc memoria;
  • Te ajuta sa te odihnesti mai bine;
  • Creeaza o rutina benefica intr-o perioada de criza si izolare.

Din fericire, exista o serie de aparate fitness care te vor ajuta sa creezi o rutina de exercitii fizice acasa, chiar daca esti in plina izolare.

Aparatura fitness pentru acasa

 

Set pentru exercitii

Acest set pentru exercitii se poate utiliza pentru a face sport usor, acasa, fara ca aparatele sa ocupe prea mult spatiu. Setul e foarte potrivit mai ales daca un ai prea mult spatiu de depozitare. 

Calitatea superioara, designul inteligent si durabilitatea corzilor sunt ideale pentru activitati fizice de interior si mentinerea greutatii corporale optime. Setul contine o sfoara de sarit, manere din spuma, un maner de glezna si unul pentru usa, o banda pentru rezistenta si o bucla de cauciuc. 

Acest set permite realizarea unui antrenament de rezistenta si exercitii compuse. In timp, exercitile cu acest set dezvolta echilibru, flexibilitatea, rezistenta si stabilitatea articulatiilor.

Bicicleta de fitness

Folosirea bicicletei de fitness sau a bicicletei stationare este o solutie pentru a te mentine activa si in forma. Daca esti adepta ciclismului in aer liber si plimbarile cu bicicleta faceau parte din rutina ta saptamanala, aceasta bicicleta de fitness este o achizitie valoroasa in perioada de izolare. 

Pe langa faptul ca vei putea sa te antrenezi pentru performanta, iti ofera posibiliatea de a face exercitii cardio benefice. Intensitatea antrenamentului se poate regla dupa dorinta, aparatul fiind destinat atat profesionistilor, cat si incepatorilor. 

Poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare si chiar si de femeile insarcinate.

Aparatura fitness - bicicleta

Aparatura fitness – bicicleta

 

Banda de alergare electrica 

Cu o banda de alergare electrica iti poti antrena muschii, arzand caloriile, fara a iesi din casa. Aceasta banda este un dispozitiv excelent pentru exercitii cardio extrem de recomandate in rutina zilnica. Banda este echipata cu un ecran care iti permite vizualizarea statisticilor de antrenament – timpul, distanta si caloriile arse. 

Totodata, iti permite sa monitorizezi ritmul cardiac si sa alegi dintre mai multe programe prestabilite. Aceasta banda de rulare iti asigura libertatea de miscare si confortul exercitiilor fizice.

 

Aparatul Pull Down/Rowing

Acesta este un aparat de calitate superioara pentru fitness, destinat antrenamentului muschilor spatelui, a umerilor si a bratelor. Datorita suportului pentru greutati, aparatul ofera posibilitatea fixarii greutatii in concordanta cu necesitatile tale.

Cele doua perechi de manere laterale iti dau sansa de a crea exercitii variate si complexe pentru exercitii echilibrate care implica musculatura.

Este un aparat de calitate superioara, care se poate utiliza fara probleme si in interior.

 

Vezi mai multe oferte si idei de aparatura fitness de care ai putea beneficia in perioada de carantina, in pagina de oferte.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *