Ce tip de încălţăminte se potriveşte cu pantalonii de damă din piele - Woman2woman.ro


Ce tip de încălţăminte se potriveşte cu pantalonii de damă din piele

By on January 29, 2023

mancare de post

Share Button

Pantalonii din piele pot reprezenta un must-have al garderobei oricărei doamne şi domnişoare. Se potrivesc oricărei vârste, staturi sau siluete, fiind potriviţi multor contexte, atât celor de stradă, cât şi celor formale. Simpli, sofisticaţi, drepţi, conici sau mulaţi, pantalonii din piele sunt foarte versatili, ajutându-te să îţi creezi ţinute dintre cele mai variate.

Young blonde in a silk blouse and leather pants poses against a white wall. catalog beauty salon party. idea and concept of health, youth and proper self-care

Cu ce  poţi combina pantalonii din piele?

Pantalonii de damă din piele reprezintă piese vestimentare foarte valoroase, prin natura caracteristicilor texturii. Pe lângă acest aspect, croiala, nuanţa, forma şi accesorizarea, pot transforma o pereche de pantaloni piele dama oferta MODIVO, în piesa de rezistenţă a outfit-ului  tău. Însă pentru a te asigura că look-ul tău integrează perfect perechea de pantaloni din piele, este recomandat să acorzi o atenţie deosebită tuturor articolelor vestimentare pe care le vei purta, cât şi încălţămintei. 

Dacă vrei să îţi concepi o ţinută  rock-chic, poţi purta pantalonii din piele cu o pereche de bocanci și adăugând o cămaşă din bumbac, in sau blugi vei realiza o stilizare cu impact vizual maxim. Poartă la acest outfit o jachetă din fibre textile, dar nu uita de accesorizare, bijuteriile cu împletituri din piele fiind foarte potrivite. 

Pentru un look casual, adaugă pantalonilor din piele o pereche de botine, totul completat cu un sacou sau cu o hăinuţă  din blană. Stilul effortless este cel mai permisiv, astfel că poţi purta pantalonii de damă din piele, atât cu încălţăminte sport, cât şi cu modele elegante. Combină totul  cu un top simplu. Poți să adaugi o bluză transparentă și o pereche de  sneakersi și finalizează ţinuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

Ce pantaloni din piele alegi?

Pantalonii de damă din piele sunt disponibili în foarte multe croieli şi nuanţe. Tonurile neutre precum bej, maro, negru sau gri sunt cele mai indicate. O cromatică puternică va impune o siluetă perfectă, dar şi o anumită statură. Cel mai uşor de abordat este  perechea neagră  de pantaloni de damă din piele,  aceştia permiţând o multitudine de abordări stilistice, cât şi multe variante de încălţăminte. Alegând o  croială dreaptă, vei fi sigură că nu vei da greş, chiar și alături de o pereche de ghete sau de balerini.  De asemenea, poţi adopta o croială skinny, obţinând un look provocator, purtând bocăncei coloraţi. O pereche de leggings din piele este potrivă și ea ţinutelor casual sau urban casual. Fii creativă și poartă-i cu cizme înalte şi bluze asimetrice. Dacă îţi plac abordările vintage, alege pantalonii evazaţi din piele, pe care îi poţi asorta cu o pereche de mocasini. 

Female legs in leather trousers and rough boots in profile

Cum porţi o pereche de pantaloni din piele de damă

Pantalonii din piele au reprezentat întotdeauna o mare atracţie, ducând cu gândul la libertate, nonconformism şi curaj. Astăzi sunt incluşi în foarte multe ţinute, fiind acceptaţi de orice dress-code. Pentru a  fi incluși în ținutele  de zi cu zi, în cele office, clasice sau elegante, pantalonii de damă din piele pot fi combinaţi cu orice tip de piesă vestimentară şi model de încălţăminte, atâta timp cât împreună creează un aspect echilibrat şi fluid. Una dintre piesele alături de care pot fi purtaţi este cămaşa. Tocmai datorită varietăţii de croieli, texturi şi nuanţe de care se bucură şi aceasta. Dacă vrei să descoperi cum să asortezi o cămaşă de damă pentru o ţinută perfectă, vei vedea că există o multitudine de modalităţi în care aceste două piese vestimentare creează outfit-uri moderne şi inspirate, pline de stil, originalitate şi noutate. Adaugă cămăşi colorate, simple, cambrate, largi sau monocrome, finalizează cu perechea de încălţăminte potrivită şi nu uita de accesorizare, un aspect esenţial pentru a da nota personală şi unică a ţinutei tale.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *