Ce spun cifrele despre destinul nostru - Woman2woman.ro


Ce spun cifrele despre destinul nostru

By on mai 7, 2020

mancare de post

Share Button

Cifra destinului este un termen foarte bine cunoscut in numerologie, stiinta care studiaza numerele. Ea se calculeaza adunand toate cifrele ce compun data noastra de nastere. Aceasta cifra are o semnificatie puternica pentru fiecare persoana. Asta deoarece prin prisma cifrei de destin putem intelege mai bine ce ne este rezervat pentru viitor. Prin cifra destinului putem vedea care este destinul nostru.

Ce spun cifrele despre destinul nostru

Ce spun cifrele despre destinul nostru

Sa luam un exemplu cateva exemple de calcul pentru aceasta cifra.

Sa presupunem ca suntem nascuti pe data de 17.09.1980. Calculul va arata in urmatorul fel:

1+7+0+9+1+9+8+0. Totalul calculului este 35. Cifra destinului este o cifra situata intre 1 – 9, asadar, pentru a o afla mai adunam o data cifrele rezultate in total, pana obtinem o singura cifra. In cazul nostru aceasta va fi: 3+5 = 8. Cifra destinului pentru acest caz va fi 8.

Daca data nasterii este 11.10.1993, calculul va arata asa: 1+1+1+0+1+9+9+3. Totalul este 25. Adunam inca o data 2+5, iar rezultatul este 7. In acest caz, 7 va fi cifra destinului.

Ce spune cifra destinului despre viitorul nostru

Fiecare cifra are o semnificatie in numerologie. Iar cifra destinului se afla in stansa legatura cu vibratia interioara. Vibratia interioara este un termen numerologic ce desemneaza personalitatea ta. Cum esti tu ca om, care sunt programele si softurile prin care tu functionezi.

Vibratia interioara se identifica simplu: adunand cifrele care compun ziua nasterii tale. Iar daca ziua nasterii este compusa dintr-o singura cifra, atunci aceea este cifra de vibratie interioara in cazul tau.

Spre exemplu, daca esti nascut in ziua de 23, cifra vibratiei tale interioare este 5 (2+3). Daca esti nascut in ziua de 5, atunci 5 va fi cifra ta de vibratie interioara.

In numerologie este extrem de important sa iei in calcul cifra de virbatie interioara si cifra destinului, pentru a vedea cum esti tu ca om si care iti este destinul. Ce iti rezerva viata.

Iata ce iti rezerva viata, in functie de cifra de destin pe care o ai. a

Cifra destinului 1

Purtatorii cifrei de destin 1 pot fi cu foarte mare usurinta identificati ca lideri, inovatori, conducatori de succes. Aceste persoane sunt destul de independente, vor sa fie mereu pe locul intai. Destinul te poate conduce in acest caz pe drumuri pline de glorie. Destinul tau este sa devii unic, sa coordonezi, sa inovezi si sa fii pionier in ceea ce faci.

Cifra destinului 2

Cei care au cifra destinului 2 sunt oameni cu un spirit de echipa extrem de dezvoltat. Sunt oameni care adora diplomatia si sunt foarte echilibrati si adaptabili. Destinul tau este sa ii ajuti pe ceilalti, sa ii sustii sa isi atinga adevaratul potential. Esti un coechipier de valoare.

Cifra destinului 3

Oamenii care sunt nascuti sub cifra de destin 3 sunt oameni extrem de veseli, de deschisi si au o capacitate de relationare aparte. Doresc sa exploreze mereu lucruri noi. Destinul tau in cazul in care cifra de destin este 3 te va duce pe o cale aparte. Ai o mare pofta de viata, asa ca indiferent unde te va duce viata, vei putea sa te bucuri de ea, sa insufli si altor oameni bucuria de a trai.

Cifra destinului 4

Oamenii care au cifra de destin 4 sunt foarte procedurali. Le place ordinea, sunt oameni muncitori si productivi. Destinul acestor oameni este unul plin de stabilitate, aceasta fiind o caracteristica principala in viata lor. Scopul persoanelor cu cifra de destin 4 este de a obtine claritatea si concretitudinea in viata lor.

Cifra destinului 5

Cei cu cifra destinului 5 sunt nascuti sub semnul aventurii. Le place libertatea si nonconformismul. Iar destinul lor este de a castiga libertatea prin orice mijloace. Aceste persoane urasc regulile si nu le place sa fie ingradite. Asadar, acesti oameni vor experimenta o multime de trairi si de lucruri in viata lor. Sunt acei oameni care sunt cunoscuti drept „fii ratacitori”.

Cifra destinului 6

Pentru cei cu cifra destinului 6 este foarte importanta familia. Armonia in relatii si pragmatismul sunt si ele caracteristici principale. Destinul acestor oameni ii poarta spre o viata plina de implinire atunci cand sunt inconjurati de oameni dragi lor. Toate persoanele cu cifra destinului 6 vor avea mare succes ca parinti, fiind facuti sa asigure bunastarea celor din jur, sa asigure resursele necesare pentru dezvoltarea continua.

Cifra destinului 7

Cei nascuti sub cifra destinului 7 sunt vizionari absoluti, condusi de talent si de o dorinta avida de cunoastere. Destinul lor este unul plin de cunoastere si descoperire. De cele mai multe ori cifra destinului 7 este insemnul oamenilor neintelesi. A oamenilor carora le plac lucrurile imateriale, a oamenilor ce traiesc o viata visatoare.

Cifra destinului 8

Cei cu cifra de destin 8 sunt condusi in viata de dorinta de a avea putere sociala si bani. Sunt oameni destul de formali, rigizi si dominanti. Au un scop bine stabilit: de a detine controlul. Destinul acestor oameni duce spre o viata plina de atentie, o viata in lumina reflectoarelor sau o viata publica. Chiar si la nivel personal, acestia oameni vor fi mereu capul familiei.

Cifra destinului 9

Oamenii cu cifra de destin 9 sunt filantropi grozavi. Eleganti, perceputi ca fiind parte a elitei, usor aroganti, sunt oameni care au ca scop crearea unui impact puternic in viata celor din jurul lor. Sunt oameni care au in fata un destin transformational, plin de provocari si de posibilitati de autodepasire.

Afla mai multe despre numerologie, stiinta care studiaza numerele si semnificatia acestora! 

Vrei sa afli si mai multe detalii despre numerologie si despre termenii prin care lucreaza aceasta stiinta? Pe baza cifrei destinului poti afla chiar si compatibilitatea ta in relatie. In numerologie exista anumite metode de a calcula cifra destinului unui cuplu, pe baza datelor de nastere ale partenerilor.

Vrei sa afli ce iti este destinat sa traiesti si care sunt sansele de compatibilitate in cuplul pe care il formezi? Sau vrei sa afli mai multe detalii despre acest domeniu interesant? 

Citeste cu atentie acest material si vezi cum numerele iti influenteaza viata.  

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *