Ce nu trebuie sa ii lipseasca unei femei din geanta atunci cand merge in vacanta - Woman2woman.ro


Ce nu trebuie sa ii lipseasca unei femei din geanta atunci cand merge in vacanta

By on August 12, 2021

mancare de post

Share Button

Esti pregatita sa mergi in vacanta, insa nu stii cum sa iti organizezi geanta cat mai bine? Daca te-ai saturat sa iti iei mereu cu tine in concedii lucruri si obiecte pe care nu le folosesti deloc este momentul sa faci putina ordine in ganduri si sa te focusezi exact pe ceea ce ai nevoie si ce trebuie sa fie in geanta de voiaj.

Este important sa iei cu tine doar acele produse pe care stii sigur ca le folosesti si de care ai nevoie neparat, mai exact care nu trebuie sa lipseasca oriunde ai merge departe de casa. Vezi mai jos care sunt acestea:

Produse de machiaj

Cu toate ca nu iti poti lua intreaga trusa de machiat cu tine in vacanta, iti pot lua doar cateva produse pe care le folosesti mai des cum ar fi fondul de ten, un corector, un ruj si un rimel. Toate acestea le poti pune intr-o geanta mica, speciala pentru voiaj. Nu uita de produsele pentru demachiat.

Produse pentru epilare

Indiferent daca pleci intr-o vacanta lunga sau in una scurta, daca nu ai apelat la epilarea definitiva este recomandat sa ai cu tine niste produse epilare precum o crema sau benzi depilatoare cu ceara. Nu se stie niciodata cand iti vor trebui inainte sa iesi la plaja sau la plimbare.

Elastice si cleme de par

Avand in vedere ca nu ocupa prea mult loc, iti poti lua fara griji cateva elastice si cleme de par, pentru ca nu se stie niciodata cand vei avea nevoie sa iti prinzi parul si nu vrei sa ai surpriza ca nu ai niciun elastic la indemana.

Cateva absorbante

Daca pleci in vacanta o sa ai nevoie si de cateva absorbante mai ales daca stii ca se apropie acea perioada a lunii. Chiar daca nu se intampla asta, nu se stie niciodata cand poti sa ajuti pe cineva care chiar are nevoie de un absorbant.

Crema de maini si de fata

Pentru ca mainile sunt cele mai expuse mediului inconjurator este posibil sa ai nevoie de o protectie suplimentara pe toata perioada vacantei. Acestea pot fi hidratate cu ajutorul unei creme bogate in vitamine sau din plante. Nici fata nu trebuie ignorata mai ales daca ai tenul sensibil si ai nevoie de creme speciale pentru a o intretine si a o feri de razele soarelui.

Ochelari de soare

Pentru ca este vara si soarele se afla pe cer toata ziua, va fi necesar sa ai in geanta de vacanta si o pereche de ochelari de soare ce te pot ajuta in cazul in care lumina este prea puternica. Iti protejezi ochii si eviti in acelasi timp si durerile de cap ce pot aparea de la soarele puternic.

O mica trusa de prim ajutor

Nu se stie niciodata ce se poate intampla pe drum sau chiar cand ajungi la destinatie. De aceea este recomandat sa iti iei o mica trusa de prim ajutor care sa contina cateva medicamente pentru durere, probleme digestive sau rau de masini. Totodata nici plasturii nu trebuie sa lipseasca, precum si un mic dezinfectant.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *