Ce este polygelul? - Woman2woman.ro


Ce este polygelul?

By on august 22, 2023

mancare de post

Share Button

Polygelul a devenit un trend de nerefuzat pentru toate iubitoarele de unghii frumoase.

Dacă încă nu ai auzit despre această inovație, kitpolygel.ro este resursa ideală. Acest site îți oferă recomandări pentru cele mai bune kituri polygel, astfel încât să poți realiza unghii spectaculoase chiar la tine acasă, economisind timp și bani.

Ce este polygelul?

Polygelul, asemănător ca textură unei paste de dinți, este rezultatul combinației dintre pulberea de acril și gelul transparent.

Specialiștii în frumusețe susțin că acesta are o consistență ce amintește de plastilină, fiind extrem de ușor de modelat și aplicat.

Se diferențiază față de alte produse datorită malleabilității sale și a faptului că îți oferă posibilitatea să obții o manichiură de calitate superioară, similară celei profesionale.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că succesul oricărui produs depinde nu doar de calitatea acestuia, ci și de tehnicile de aplicare.

Cum se aplică unghiile cu polygel?

Aplicarea unghiilor cu polygel nu este diferită de alte procedee similare.

Cu toate acestea, unul dintre avantajele majore ale polygelului este faptul că el nu se întărește până când nu este expus la lumină UV. Acest aspect oferă utilizatorului flexibilitatea de a modela produsul într-un ritm propriu, fără presiunea timpului.

Așadar, nu doar profesioniștii, dar și amatorii se pot bucura de procesul de modelare, permițându-le să corecteze orice imperfecțiuni înainte de a finaliza manichiura.

Cât timp rezistă unghiile cu polygel?

Durabilitatea manichiurilor cu polygel este de invidiat. Acestea pot rezista până la patru săptămâni, însă longevitatea lor poate varia în funcție de lungimea unghiei și de stilul de viață al fiecărei persoane.

De exemplu, persoanele care desfășoară activități zilnice ce implică utilizarea intensă a mâinilor pot observa că manichiura nu va rezista întreaga perioadă. Cu toate acestea, este demn de menționat că, comparativ cu alte tipuri de unghii false, polygelul oferă o rezistență considerabilă.

Este recomandat să faci unghii cu polygel acasă?

Polygelul este ideal pentru cei care preferă manichiura DIY (Do It Yourself). Avantajul major este faptul că polygelul nu se întărește în aer liber ca acrilul, ci doar în prezența luminii UV. Acest lucru oferă libertatea de a lucra la manichiură până când rezultatul este cel dorit. Spre deosebire de acril, care se usucă rapid și nu permite corectări, polygelul oferă timp suficient pentru modelare.

Unghiile cu polygel se rup ușor?

Când vine vorba de rezistența unghiilor cu polygel, avem vești bune. Acestea nu sunt predispuse la rupturi, de fapt, sunt surprinzător de rezistente și flexibile. Cu toate că se simt mai ușoare decât alte tipuri de unghii, precum cele din gel dur, flexibilitatea lor naturală le face să reziste mai bine la uzura zilnică.

Care sunt dezavantajele unghiilor cu polygel?

Ca și în cazul oricărei inovații, există și unele dezavantaje.

Polygelul poate provoca, în unele cazuri, deteriorarea patului unghial natural.

În comparație cu unghiile din gel, cele cu polygel pot părea uneori mai puțin naturale. În procesul de aplicare se pot folosi anumite substanțe chimice care emană mirosuri neplăcute, deși aceasta nu este o problemă generală și depinde de produs.

Concluzie

Manichiura cu polygel reprezintă o evoluție în lumea unghiilor, combinând avantajele gelului și ale acrilului. Cu ajutorul resurselor precum kitpolygel.ro, oricine poate obține unghii frumoase, rezistente și la modă, chiar și acasă. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui tratament estetic, este esențial să fim informați și să ne asigurăm că produsele și tehnicile folosite sunt potrivite pentru noi.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *