Ce cadou sa ii faci unei femei in functie de personalitate - Woman2woman.ro


Ce cadou sa ii faci unei femei in functie de personalitate

By on May 22, 2020

mancare de post

Share Button

Oferirea unui dar potrivit unei femei este o modalitate de a arata ca iti pasa de ea si o cunosti si, din fericire, nu trebuie sa coste o avere. Secretul consta in alegerea cadoului in mod inteligent, tinand cont de personalitatea femeii. Facand acest lucru, ai sanse sa ii oferi ceva ce ii va fi util si o va bucura.

Iata ghidul pentru cadoul perfect in functie de personalitate.

 

Femeia arhitect

Aceasta va fi incantata de o excursie la un muzeu, loc sau eveniment interesant. Stabileste data si ora si ocupa-te de rezervarile necesare pentru a te asigura ca prindeti locuri libere.

 

Femeia logiciana

Acest gen de femeie considera cadourile irationale si de prisos, dar se va bucura de o aventura din care sa invete ceva sau de o tratatie simpla si gustoasa cum ar fi o ciocolata, o cafea sau un ceai bun.

 

Femeia comandant

Daca vei acorda atentie preferintelor ei, ai o sansa buna sa ii oferi un cadou pe care il va aprecia cu adevarat. O poti duce la restaurantul preferat sau poti merge pe un cadou personalizat, cum ar fi trandafiri de sapun in culorile preferate, o pictura sau o cana cu citatul lor motivational.

 

Femeia avocat

Fiind o cititoare avida, va aprecia sa primeasca in dar carti. Totodata, poti merge pe un cadou vintage, reconditionat.

 

Femeia mediator

Se va bucura de o experienta relaxanta, care sa o ajute sa gestioneze stresul din viata ei. Totodata, poti tine cont de creativitatea ei pe care probabil nu are timp sa o exprime, acordandu-i un voucher pentru un curs de arta, un atelier de scriere sau o lectie de muzica – o poate motiva si stimula sa faca primii pasi in acea directie.

 

Femeia aparator

Ofera-i ceva ce stii ca i-ar placea, dar nu si-ar cumpara singura nicodata. Planifica-i si organizeaza o petrecere incantatoare sau o sedinta de rasfat la un salon de spa. De asemenea, se va bucura de un cadou care o poate ajuta sa creeze o atmosfera linistita si primitoare acasa, cum ar fi o patura confortabila, o cutie de ceai sau un suport de lumanari.

 

Femeia intreprinzatoare

Se va bucura de un dar care implica activitati competitive, cum ar fi o partida de golf, un traseu de curse sau o ora la escape room. Totodata, adora sa fie la curent cu ultimele stiri, asa ca ii poti face cadou un abonament la revista preferata, la un ziar sau la un site de stiri. Apreciaza lucrurile fine si inspirate si nu trebuie sa cheltui multi bani cu cadoul pentru ele, ci doar sa alegi corect.

 

Femeia gradinar

Cu acest gen de femeie alegerea cadoului este cat se poate de usoara. Ii poti oferi seminte de flori, un abonament la o publicatie despre gradinarit sau chiar un furtun de gradina. Va aprecia orice dar pe care il poate utiliza in locul preferat si nu trebuie sa cheltui multi bani pentru a o impresiona.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *