Ce angajat esti in functie de zodie – Woman2woman.ro

Ce angajat esti in functie de zodie

By on September 19, 2016
Share Button

Fiecare angajat are plusuri si minusuri, dar unii, mai mult decat altii, sunt potriviti pentru o anumita activitate. Pentru a fi eficient si motivat, el trebuie plasat in locul care i se potriveste cel mai bine! Astfel, zodia este considerata de unii angajatori o posibila carte de vizita a candidatilor, poate mai mult decat experienta acumulata in acel domeniu.

Ce angajat esti in functie de zodie

meserii-horoscop

Ce angajat esti in functie de zodie

Berbecii – Energici, ambitiosi si capabili sa ii motiveze pe cei din jur, berbecii se pliaza foarte bine pentru activitatile de conducere. Da-le o echipa de cativa oameni si sarcini clare, si poti fi sigur ca vor duce treaba la bun sfarsit! In plus, fiind foarte buni mediatori, vor reusi sa creeze o echipa excelenta, bazata pe fair play si colaborare. Pentru a fi motivati, ei au nevoie de competitie.

Taurii – Sunt foarte buni executanti! Poate cei mai buni din intregul zodiac. Nu ii stresa, insa, cu verificari si rapoarte! Spune-le clar ce doresti si in ce termeni si lasa-I sa isi vada de treaba! Nu au nicio problema in a executa activitati repetitive, plictisitoare pentru multi altii. Taurii sunt albinele firmei! Numai nu ii sacai prea mult! Cat timp se simt utili si au perspective de avansare, taurii sunt muncitori si motivati.

Gemenii – Daca ai un geaman in echipa ai cel mai potrivit om pentru relatiile cu publicul! Lor le place sa vorbeasca! Sa comunice! Sa stie cat mai multe despre orice! Sa creeze relatii si sa aibe, constant, proiecte noi, pentru a nu se plictisi. Gemenii au o fire duala si, daca nu vor fi stimulati continuu prin noutate, se vor plictisi usor si vor incepe sa genereze probleme de comunicare cu ceilalti membrii ai echipei. Dar, daca vor fi stimulati permanent cu proiecte noi, vor deveni cei mai buni promotori ai afacerii tale!

Racii – Racii sunt interesati de cei din jur mai mult decat de ei insisi! Sunt capabili sa stea ore in sir peste program pentru a-i ajuta pe ceilalti, uneori in defavoarea lor personala! Racii sunt ideali pentru departamentele de HR. Ei sunt calzi, binevoitori, amiabili. Dispusi sa ajute, sa serveasca, ei ii vor sprijini intotdeauna pe cei aflati in impas. Nu sunt recomandati pentru functiile de conducere pentru ca nu stiu sa fie autoritari! Sunt motivati de un mediu de lucru armonios si prietenos.

Leii – Aroganti, impetuosi si foarte increzatori in fortele proprii, leii trec intotdeauna cu fiind angajatii cu nasul pe sus. Cu toate acestea, se pricep de minune pentru a-i motiva pe cei din jur si sunt capabili sa isi pastreze calmul in perioadele stresante. Sunt leaderi innascuti, motivati intotdeauna de dorinta de a ajunge la conducere.

Fecioarele – Meticuloase si atente la detalii, fecioarele sunt productive si analitice. Chiar daca e nevoie sa ramana peste program, ele vor duce la bun sfarsit orice sarcina. Sunt usor de motivat, da-le doar posibilitatea de a se plange din cand in cand de munca lor.

Balantele – Sunt cele mai indragite la birou datorita farmecului si sarmului. Ele cauta intotdeauna sa medieze conflictele si sa creeze o atmosfera placuta in jur. Motivarea lor vine din posibilitatea de a-si pune in valoare aptitudinile.

Scorpionii – Sunt angajati de incredere pe care te poti baza pentru o opinie obiectiva in orice situatie. Ei se simt lezati de ceea ce se intampla in jur doar daca li se vorbeste nerespectuos. In general ajung usor in functiile de conducere, fiind “omul potrivit la locul potrivit”. Motivatia lor vine din a obtine ceea ce isi doresc de la job.

Sagetatorii – Sagetatorii pot fi sufletul echipei, dar au tendinte a-si asuma prea multe sarcini. Ei trebuie sa caute mereu un echilibru intre delasare si entuziasm excesiv.

Capricornii – Sunt ambitiosii zodiacului, capabili de orice pentru a-si atinge scopul dorit. Faptul ca se concentreaza atat de mult pe reusita ii poate limita si destabiliza in cazul schimbarilor. Motivatia lor vine din recompensele primite.

Varsatorii – Varsatorii sunt vizionarii echipei voastre. Originali si in cautare de inovatie, ei sunt motivati de noutate si variatie.

Pestii – Loiali, sinceri si muncitori, pestii sunt angajati harnici, dar numai daca specificul companiei corespunde cu valorile lor. Ei sunt motivati de tot ce inseamna scop umanitar.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *