Care sunt atuurile fiecarei zodii - Woman2woman.ro


Care sunt atuurile fiecarei zodii

By on January 6, 2017
Share Button

Simbolurile zodiacale starnesc tot mai mult interes si, de fiecare data, suntem dornici sa aflam cat mai multe detalii despre propria zodie sau a celor din jur. Si asta pentru a cunoaste mai bine calitatile pe care putem miza in ceea ce ne priveste personal, dar si in ceea ce ii priveste pe ceilalti. In continuare vom trece in revista, pentru fiecare zodie, cateva dintre atuurile pe care aceasta le are. E devarat ca aceste atuuri, duse la extreme, pot deveni foarte usor defecte, dar, daca sunt bine gestionate, ele sunt calitati incontestabile pentru fiecare semn zodiacal!

Berbecul

Berbecul este asemeni unui vin spumos – debordeaza de energie, temperament vulcanic, capabil sa mute muntii din loc daca gaseste motivarea potrivita! O data ce si-a asumat o sarcina, poti fi sigur ca o va duce la bun sfarsit. In plus, este un adevarat team player si se pricepe ca nimeni altul sa mediatizeze conflictele si sa creeze o echipa unita si performanta.

Taurul

Taurul este muncitorul zodiacului. Odata ce i s-a trasat o sarcina, lasa-l sa isi vada de treaba in ritmul lui si poti fii sigur ca va finaliza totul in cel mai exemplar mod. Totodata are inclinatii artistice si un talent innascut pentru cultivarea pamantului. Deloc de neglijat este senzualitatea lui.

Gemenii

Gemenii sunt cei mai priceputi in arta comunicarii. Pe ei trimite-i la inaintare sa discute, sa negocieze, sa mediatizeze si sa creeze punti. Sunt sarmanti si cuceritori si au mare succes la sexul opus! Nu numai ca nu ii sperie noutatea si problemele, ci sunt motivati de acestea, fiind mereu in cautare de noi provocari. Sunt foarte buni vorbitori de limbi straine!

Racul

Racii sunt foarte sensibili si grijulii cu cei din jur. Se pricep de minune sa comunice cu copiii si sunt minunati pentru a rezolva problemele celor din jur, fiind devotati pana la sacrificiu personal. Au simt artistic si pot fi foarte buni decoratori.

Leul

Leul are o personalitate solara, el iesind in evidenta pe oriunde merge! Vesel, jovial, exuberant, este un lider innascut! Leii sunt foarte eficienti in posturile de conducere, fiind acei sefi care stiu sa se faca iubiti, dar si respectati. Sunt foarte inimosi si sufletisti daca stii cum sa ii iei. Sunt printre cei mai umanitari din zodiac.

Fecioara

Fecioara este, fara doar si poate, cel mai tipicar semn al zodiacului, fiind perfecta pentru activitatile care necesita atentie si minutiozitate. Totodata sunt foarte harnice si loiale si te poti increde total in cuvantul lor.

Balanta

Balantele sunt cei mai buni mediatori din zodiac! Ei sunt facuti sa aduca pace in jurul lor, sa creeze un ambient amiabil si placut. Sensibili si umanitari, prin tot ceea ce fac, isi doresc sa fie de folos si sa ajute. Si totul este facut dezinteresat si doar pentru ca asa se simt ei utili. De aceea Balantele sunt ideale in posturile care presupun socializare si solutionarea problemelor angajatilor.

Scorpionul

Scorpionii stiu foarte bine ceea ce vor si, in tot ceea ce realizeaza, merg la sigur! Ei nu vor bajbai si vor da dovada de foarte multa prezenta de sine! Sunt recomandati pentru posturile de conducere – desi, fata de lei, ei stiu mai putin sa se faca iubiti de subalterni – sau in posturile care necesita prezenta de spirit cum ar fi centrele de urgente sau servicii in caz de cataclisme. Si asta pentru ca sunt semnele zodiacale care reusesc usor sa isi pastreze sangele rece si sa actioneze rational chiar si in cele mai stresante situatii.

Sagetatorul

Sagetatorii, fiind libertini si joviali, sunt minunati pentru entertaiment, devenind usor sufletul oricarei petreceri! In plus, au un simt innascut al dreptatii si se vor lupta pana la sange, pentru ca adevarul lor sau al celor din jur sa iasa la lumina!

Capricornul

Capricornul poate fi angajatul fidel, dedicat 100% job-ului sau. Va face tot ce ii sta in putinta pentru a reusi in cariera, de aceea devine un angajat de incredere, chiar daca, pentru colegi poate fi un competitor de temut.

Varsatorul

Idealist, umanitar si vizionar, Varsatorul este un deschizator de drumuri! Se spune ca are darul de a prezice ce se va intampla in viitor si este cunoscut pentru spiritul sau avangardist.

Pestii

Semnul Pestilor este printre cele mai altruiste simboluri zodiacale. Calzi si saritori, ei sunt minunati pentru activitatile de voluntariat si suport umanitar.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *