Calitatea face diferenta. De ce sa alegi aparatele frigorifice Liebherr - Woman2woman.ro

Calitatea face diferenta. De ce sa alegi aparatele frigorifice Liebherr

By on July 24, 2017
Share Button

Aparatele electrocasnice mari, precum frigiderele sau congelatoarele sunt produse pe care nu le schimbi cu usurinta. De aceea, ele trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Un astfel de producator de frigidere sau combine frigorifice de inalta calitate, prezent pe piata europeana de peste 60 de ani, dar si in Romania este Liebherr.

Producatorul de origine germana se axeaza pe producerea de aparate inovatoare de calitate superioara si un design elegant inca din stadiul de proiect.

Cum iti dai seama ca Liebherr este alegerea potrivita pentru tine?

Nu doar consumul redus trebuie sa fie prioritar atunci cand trebuie sa faci alegerea cea mai potrivita in ceea ce priveste aparatele frigorifice. Pastrarea alimentelor in stare naturala mult timp, functiile importante ale acestora, un consum de energie redus si tehnologia avansata sunt principalele criteriile dupa care trebuie sa te ghidezi, atunci cand cumperi un astfel de aparat.

Iata de ce Liebherr este alegerea potrivita pentru tine:

Ti se ofera calitate si oferta bogata, la preturi peste asteptari

Cu tehnologie de productie moderna, aparatele frigorifice Liebherr asigura o prospetime indelungata alimentelor, pe care le depozitezi in interior, printr-un control precis al temperaturii frigiderului si congelatorului, cu ajutorul a doua circuite de racire separate. Astfel, calitatea alimentelor este garantata. In plus, daca intri pe kubex.ro, ai oferte bogate si variate de preturi.

Functii multiple de utilizare

O alta calitate care face diferenta intre un aparat clasic si unul marca Lieberr o reprezinta prezenta  functiilor de utilizare. Iata cateva dintre acestea:

– O calitate importanta care face diferenta intre un aparat clasic si unul marca Liebherr este functia BioFresh. Combinele frigorifice Liebherr BioFresh, dotate cu sertare etanse BioFresh, garanteaza o clima perfecta pentru o prospetime de lunga durata a alimentelor depozitate in interior.

La o temperatura de putin peste zero grade si o umiditate ideala, fructele, legumele, carnea, produsele lactate isi vor pastra proprietatile, aromele si aspectul fresh, de pana la trei ori mai mult decat in cazul frigiderelor clasice.

– Aparatele dotate cu functia CoolPlus, care reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, ajuta ca alimentele depozitate in interior sa se pastreze in conditii de siguranta, chiar si atunci cand te confrunti cu o pana de curent. Tot aceasta functie face ca temperatura din congelator sa se mentina la nivelul temperaturii ambientale de 10 pana la 16 grade, iarna.

– Frigiderele sau combinele frigorifice Liebherr NoFrost ofera tehnologii inalte de refrigerare si prospetime de lunga durata. Alimentele sunt congelate cu aer recirculat rece si orice umiditate este inlaturata. Cu ajutorul functiei NoFrost vei uita aproape complet de dezghetarea frigiderului tau.

– Functia SmartFrost are rolul de a reduce la maxim formarea de gheata in interiorul aparatului, dar si pe produsele congelate.

– Aparatele prevazute cu fronturi SmartSteel, cu usi din otel inoxidabil, reduc semnificativ amprentele. Datorita finisajului de inalta calitate, in cazul aparatelor realizate cu fronturi din otel inoxidabil, suprafata este usor de curatat si mult mai rezistenta la zgarieturi.

– Aparatele frigorifice sunt prevazute cu sistem DuoCooling. Astfel, controlul temperaturii frigiderului si congelatorului va fi precis si independent, cu ajutorul a doua circuite de racire separate, fara sa existe niciun schimb de aer intre frigider si congelator. In plus,  transferul de mirosuri nici nu va exista iar alimentele din interior nu se vor mai usca.

– O alta functie prezenta la aparatele marca Lieberr este sistemul inovativ PowerCooling. Rolul lui este de a raci rapid alimentele depozitate si de a crea o temperatura constanta de racire in interior. Cu ajutorul comutatorului de contact de pe usa, care are rolul de a opri ventilatorul cand usa se deschide, economisesti energie.

– Functia SuperCool face ca temperatura frigiderului sa scada pana la 2 grade celsius, timp de 12 ore. Astfel, penele dese de curent din cartier nu vor mai fi o problema.

Usi reversibile

In functie de amenajarile din propria locuinta, cu produsele Liebherr ai posibilitatea sa pozitionezi aparatul frigorific asa cum doresti. Aparatele sunt prevazute din fabrica cu balamalele usii pe partea dreapta, insa ele pot fi schimbate dupa preferinte si pe stanga. Astfel, scapi de stresul amplasarii aparatului frigorific din propria locuinta.

Design elegant

Frigiderele si congelatoarele marca Liebherr au, in mare parte, un design elegant cu muchii tesite. O eleganta clasica este remarcata la modelul SwingLine. Poti alege insa, dintr-o varietate de modele in culori, forme si dimensiuni variate, pe www.kubex.ro, care se vor incadra perfect cu designul casei tale.

Liebherr iti ofera o compartimentare inteligenta

Aproape toate aparatele frigorifice sunt prevazute cu rafturi pentru sticle, pentru o depozitare practica si sigura a bauturilor.

In functie de capacitatea frigiderului sau a congelatorului, poti beneficia de mai multe sertare si rafturi de depozitare din sticla securizata. Ele pot fi scoase pentru a crea VarioSpace, spatiu suficient de depozitare, pentru obiectele si alimentele voluminoae.

Asadar, daca, pana acum, niciun aparat ales nu te-a multumit pe deplin, incerca Liebherr si nu vei regreta. Raportul calitate/pret este peste asteptari. Profita de reducerile consistente de pret si alege  dintr-o varietate de modele, de pe kubex.ro. Pentru ca meriti sa fii relaxat, ai, in plus, si 6 ani garantie.

Liebherr – Calitate, design si Inovatie

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *