" > WE BARE BEARS, o noua comedie la Cartoon Network! - Woman2woman.ro


WE BARE BEARS, o noua comedie la Cartoon Network!

By on November 14, 2014
Share Button

Cartoon Network a anuntat ca va lansa anul viitor serialul de comedie „We Bare Bears”, o productie a Studiourilor Cartoon Network. Comedia a fost prezentata ca parte a conceptului Cartoon Network – Noua generatie, in cadrul Festivalului de Animatie KLIK!, de la Amsterdam, unde a fost premiata cu distinctia „Young Amsterdam Audience Award 2014”.

WE BARE BEARS, o noua comedie la Cartoon Network!

WE BARE BEARS

Scurtmetrajul a fost premiat cu „Young Amsterdam Audience Award 2014”, la Festivalul de Animatie KLIK!

„We Bare Bears”este cea mai recenta producție creata in cadrul programului de dezvoltare a scurtmetrajelor din Studiourile Cartoon Network. Acest program ofera tinerelor talente in animatie posibilitatea de a-si exprima viziunea intr-un scurtmetraj, care mai apoi sa fie evaluat si transformat intr-un serial.

„We Bare Bears” este o comedie animata despre trei ursi, frati, care se numesc Grizzly, Panda și Ice Bear. Productia urmareste incercarile lor stangace de a se adapta in societatea umana, indiferent daca acestea se refera la cautarea hranei, la incercarea de a-si face prieteni in randul oamenilor sau de a deveni vedete pe Internet. Productia a fost creata de Daniel Chong, castigator al premiilor Annie, si este programata pentru lansare in Romania, in anul 2015.

DESPRE CARTOON NETWORK:

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzeaza seriale animate de comedie, de actiune si aventuri. Printre serialele reprezentative se numara Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Sa-nceapa aventura si Un show obisnuit. Experienta Cartoon Network este completata de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicatii mobile si o gama larga de produse sub licenta. Canalul paneuropean a fost lansat in 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum in versiuni localizate in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in 21 de limbi si 128 de milioane de case. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații va rugam accesați www.CartoonNetwork.ro.

DESPRE TURNER:

Turner Broadcasting System (TBS) Europe opereaza in prezent 25 de posturi de televiziune in 22 de limbi, in peste 100 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Printre ele se numara CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM si glitz*. Compania este lidera in inovatie si dezvoltare, brandurile sale fiind disponibile pe mai multe platforme: web, VOD, DVD, telefonie mobila, jocuri, produse sub licenta, publicatii si cele mai noi medii de distributie. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

DESPRE FESTIVALUL DE ANIMATIE KLIK!:

Fundatia KLIK! este o adevarata forta internationala in animatia de calitate. Fundatia reuseste sa starneasca o curiozitate si o pasiune pentru animație in randul publicului larg. Avand teme diverse in fiecare an, festivalul nu este doar distractiv pentru vizitatori, ci le si da teme de gandire in legatura cu cele mai mari probleme intampinate de societate.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *