A avea o sora: 11 lucruri pozitive – Woman2woman.ro

A avea o sora: 11 lucruri pozitive

By on February 27, 2016
Share Button

Atunci cand devii adult si te muti la casa ta, devine uneori mai dificil sa pastrezi legatura cu sora ta. Insa, ea a fost acolo, parte integrala, atunci cand tu ai crescut si a avut un impact urias asupra modului in care vezi lumea. Prin urmare, sora ta a fost si este cea mai buna prietena si persoana care a stat constant in preajma ta. Insa, pe langa acest lucru mai sunt si elemente pozitive:

 1. Te mandresti cu sora ta

surori mycutegraphics com

Foto: mycutegraphics.com

Daca sora ta a facut un lucru cu care te mandresti, spui asta tuturor, iar acolo unde este cazul, impartasesti informatiile si in social media. Faptul ca ea are succes nu te face sa te indoiesti de calitatile tale, ci dimpotriva, te bucuri din toata inima pentru ea.

 1. Tu o intelegi cel mai bine pe sora ta atunci cand trece prin perioade grele

Cu totii trecem prin perioade mai tulburi. Insa cand esti intr-o astfel de ipostaza foarte putine persoane iti inteleg supararea. Insa sora ta va stii cel mai bine ce se intampla cu tine in momentele grele, iar acest lucru este reciproc valabil.

 1. Aveti aceeasi parere despre ceilalti membri ai familiei

Puteti sa discutati despre orice membru al familiei si sa impartasiti povestioare amuzante pentru ca orice ar fi, voi va simtiti puternice  si sigure pe voi pentru ca sunteti un duo perfect.

 1. Va intelegeti reciproc actiunile fara sens

Fie ca vorbiti intr-un limbaj doar de voi stiut, fie ca una dintre voi este indragostita in secret de cineva, voi va intelegeti de minune toate gesturile, actiunile fara sens, dar si vorbele inca nespuse.

 1. Ai un model de urmat

Nu e nevoie sa iti cauti un model la televizor sau in carti pentru ca il ai fix in fata ta. Astfel, daca sora ta  are un anumit stil vestimentar, ii plac anumite trupe sau carti si tu vei dori sa incerci toate lucrurile (chiar si involuntar) care au ajutat-o pe ea sa fie persoana din ziua de azi.

 1. Ai un sprijin pe care poti conta intotdeauna

Fie ca ai nevoie de cineva care sa te aduca acasa de la o petrecere sau pur si simplu un umar pe care sa plangi, sora ta va fi acolo indiferent de situatie. In felul acesta vei avea mereu pe cineva de incredere, gata sa te protejeze si sa iti dea un sfat.

 1. Ai mereu la cine sa te descarci emotional

Cu siguranta ca lucrurile nu merg intotdeuna asa cum sperai si nu vor fi mereu numai zile bune. Insa, fii sigura ca atunci cand vei dori sa te descarci pentru ca ai trecut printr-o situatie dificila, chiar daca asta inseamna sa plangi, sa tipi sau sa te infurii, sora ta va fi acolo sa te asculte.

 1. Ai mereu pe cineva cu care sa razi

Aveti propriile voastre glume si limbajul secret pe care numai voi il intelegeti, prin urmare, veti rade impreuna sau una de alta si doar voi veti intelege motivul.

 1. Nu iti judeci sora

Iti vezi sora exact asa cum este, iar nimeni altcineva nu ar putea sa o inteleaga la fel ca tine pentru ca voi ati fost una langa cealalta inca de la inceput. Prin urmare, nu o judeci prin prisma greselilor pe care le-a comis, ci o apreciezi pentru ca este o sora grozava.

 1. Faceti fotografii reusite impreuna

Aveti cele mai bune fotografii impreuna pentru ca va simtiti in largul vostru si va puteti purta asa cum vreti, fara sa va faceti probleme de cum sunteti vazute, iar acest lucru face ca imaginile cu voi sa transmita entuziasm si relaxare.

 1. Vei avea mereu pe cineva care iti va pastra secretele

Sora ta este una dintre persoanele care iti cunoaste cele mai importante secrete pe care nimeni altcineva nu le stie si ai incredere ca va pastra ascuns fiecare gand pe care i l-ai impartasit daca asta iti doresti.

Tu ce alte lucruri pozitive faci alaturi de sora ta?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *