Atelier online de Stil vestimentar feminin - Woman2woman.ro


Atelier online de Stil vestimentar feminin

By on July 1, 2020

mancare de post

Share Button

Ia-ti 4 seri in care sa te ocupi numai si numai de tine. Participa in perioada 13-16 iulie, seara de la 19.00, la atelierul online de stil vestimentar, de la Fundatia Calea Victoriei. Nu conteaza in ce oras sau tara locuiesti, important este sa ai o conexiune buna de net.

Valentina Balasa, consultant de stil, iti arata cum armonizezi ce-ti place cu ceea ce ti se potriveste, cand e vorba de haine. intalnirile au loc online, zilnic, de la 19.00. Faci plata taxei de participare –300 de lei – si, cu o zi inainte de data inceperii, primesti pe mail linkul unde poti urmari cursul.

La cursul de stil vestimentar inveti cum sa-ti imbogatesti garderoba cu haine care sa ti se potriveasca si care sa te reprezinte.

Exista cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui. Vei afla care sunt acelea si cum le poti alege astfel incat sa ti se potriveasca, in functie de conformatie, preferinte personale si stil de viata.

Analizezi tipurile de conformatii si afli ce fel de tinuta avantajeaza un anumit tip de silueta. Valentina iti va spune si care este tipul tau de silueta, ca sa-ti poti alege haine care sa te puna in valoare. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, descoperi care sunt culorile si nuantele pe care ar trebui sa le porti.

Uite, pe scurt, ce faceti la fiecare intalnire a cursului de stil vestimentar feminin:

  1. Codul vestimentar. Normele si regulile care ne ajuta sa armonizam tinuta pe care o purtam cu evenimentul la care participam. Greselile de stil cel mai des intalnite.
  2. Garderoba de baza si armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra si felul in care alegem culorile care ne avantajeaza. Vom discuta despre cumparaturile din impuls si cumparaturile planificate.
  3. Conformatiile si tinutele potrivite fiecarui tip de silueta. Ce haine trebuie sa evitam sau sa purtam, in functie de forma corpului.
  4. Stilurile vestimentare si tendintele in moda actuala. Vom vorbi despre diferenta dintre stil si moda si ne vom identifica personalitatea stilistica.

Daca ai intrebari, trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *